Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntőként bejönnek a halak...

Vízöntőként bejönnek a halak pasik, illenek egyáltalán hozzám?

Figyelt kérdés
Tetszik, hogy kedvesek és udvariasak, lehet velük beszélgetni és lelkizni. Tetszik nekik az egyediség. Meg sosem volt halak barátom úgyhogy nem tudom, összeillenék-e velük párkapcsolatban. Kicsit úgy érzem, nekem kell “megszereznem” őket h legyen belőle kapcsolat, mert maguktól nem mernek kezdeményezni de reagálnak. Én viszont nem vagyok ilyen birtokló. Meg sosem próbáltam megszerezni pasit, kicsit úgy vagyok vele, nőként én vagyok az akit akarnak es válaszolok h én viszont akarom-e. A halak viszont nem egy Vadász típus. Mit gondoltok?

2022. ápr. 24. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik össze a két jegy
2022. ápr. 24. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy tiktokon van egy halak pasi én vízöntő nő vagyok és ugyanezt tapasztalom :D :D
2022. ápr. 24. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Nagy szerelem lehet belőle, de kb fél év és elmúlik.
2022. ápr. 24. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 24. 17:41
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 én olyan pasikrol beszelek, akiket ismerek is személyesen és beszélgettem már velük, a tiktokon nem látszik az igazi személyiségük, vagy semmilyen social median.
2022. ápr. 24. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Én Halak napjegyű vagyok és egy igazi s.ggfej.

Köszi a figyelmet

2022. ápr. 24. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A halak kozt is akad ilyen is olyan is, mint ahogy a vizbe is van guppi es capa is. Lehet neked egy olyan hal kene aki a kislanyos herceg idealod beteljesiti.
2022. ápr. 25. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 25. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:

A rákok elég szabad akaratúak.

Kedvesek, mikor épp hogy tartja kedvük, de nagyon magukba fordulók.

Nem lehet meggyőzni a rákokat, hogy ezt ne csinálja, vagy ne úgy csinálja, elég szabad akaratúak a rák jegyűek.

aug. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!