Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a probléma? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? Van egyáltalán?

Figyelt kérdés
Honnan tudhatom, hogy velem van a problémája a lánynak? Elvileg szeret, én nagyon szeretem őt, ezt ki is mutatjuk egymásnak személyesen és írásban is. Tegnap viszont csak tőmondatokban és egyetlen szavakban válaszolt, semmi emoji, és mikor rákérdeztem, hogy rossz kedve van-e, ugyanúgy csak egy "nincs" jött vissza. Előző nap tökéletes volt minden. Összességében is jó minden, bár még friss a dolog, és volt egy előző kapcsolata, aminek most vetett véget, tulajdonképpen miattam/értem. Vagy lehet valakije? Velem van a baja, vagy csak rossz napja volt, más probléma miatt volt ilyen? Ma is küldtem neki képet, semmi reakció…

2021. okt. 30. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, én már próbáltam rajtuk kiigazodni, nem lehet. Ha A reakciót vársz, tuti B-ként fog reagálni. Van amikor egyik percről vált a másikra. Lehet rossz napja van, megjött neki, mással kavar, valamire besértődött amire nem is gondolnál, direkt húzza az agyad, nincs kedve írni, meg még 1000 féle és kár kitalálni, ha szeret meg nem csak szórakozik úgy is abbahagyja.

Hawking mondta egyszer, ugye a fizikus-tudós aki fene tudja milyen bonyolult rendszereket meg fizikai rejtélyeket megfejtett, na ő mondta, hogy a nőkön ő se tudott kiigazodni. Innentől nekem nincs kérdésem.

2021. okt. 30. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

Ha tőmondatokban válaszol, tuti veled van baja, csak mondom :D

Az, hogy te nem tudod, miért, az rátesz egy lapáttal, úgyhogy én megpróbálnék nagyon nagyon kedves, undorítóan romantikus lenni. Tudom, mert én is így rázom le a már nemkívánatos pasikat :D

(Csak mondom, ha nem írsz neki, akkor az plusz mínusz pontok :D)

2021. okt. 30. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudod ha nem beszél veled és nem mondja el. Megkérdezted van-e gond, valószínűleg nem akart róla beszélni. Nem hiszem hogy veled lett volna, szerintem valami mással kapcsolatos.

Viszont ha veled is, akkor csak jól jársz ha hamar vége lesz ennek - ha már az elején nem tudtok értelmesen beszélni, mert hisztizgetve bedurcizik és szrba se vesz, akkor ez később csak még rosszabb lesz.

Amit a kettes ír, az meg jó irány a gyökér papucs irányába.

2021. okt. 30. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Minden rendben van, szimplán nem volt ideje írni bővebben, de este találkoztunk, és minden a legnagyobb rendben van, semmi problémája velem nincs. Kicsit nehéz és hosszú napja volt, ennyi. Köszi a válaszokat. :)
2021. okt. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!