Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes abba hinni, hogy ha az életedbe való akkor vissza fog hozzád térni?
Figyelt kérdés
Nem voltunk kapcsolatban csak ismerkedtünk, nagyon megkedveltem és a vonzalom is megvolt de egyikőnknek sem volt alkalmas akkor egy kapcsolat2022. ápr. 27. 22:04
11/11 anonim válasza:
Én ugyanazt éltem át mint #7.
Megismertük egymást és nem volt alkalmas a helyzet kapcsolatra (van ilyen). Utána rá egy évre felhívott, de csak egy telefon volt. Kb 2 év múlva találkoztunk újra és először nem is nagyon emlékeztünk egymásra. De akkor minden alkalmas volt egy kapcsolatra. 15 éve vagyunk együtt. Igen, ezt érzem, hogy azért keresztezte többször az életünk egymásét, mert egymás mellett van a helyünk. És az első találkozásunk előtt 4 évig egy helyen tanultunk, rengeteg közös ismerős és barát volt. Abban a 4 évben viszont sose találkoztunk. Szerintem nincsenek véletlenek. Minden okkal történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!