Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora szégyen, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora szégyen, ha egy nő közel 30 éves korára nem vitte semmire? Létezik olyan férfi, aki ezt elnézné?

Figyelt kérdés
Rossz családi háttér és egyéb problémák miatt csak később tudta elkezdeni az egyetemet. 26 éves elmúlik, mire idén mesterdiplomát szerez. Többnyire csak alantas diákmunkákat végzett életében és minden pénze elment a megélhetésre, nincs megtakarítása. Albérletben lakik lakótárssal, nincs jogosítványa, autója, lakása, stabil egzisztenciája. Tanulmányaiban kiemelkedően teljesít, de semmi mást nem tud felmutatni.
2022. ápr. 26. 16:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a baj, hogy 26 évesen nincs lakása, de 26 évesen még csak nem is dolgozott soha (a diákmunkát azért ne nevezzük munkahelynek). Ez csak a felszín, ami azért sokkal komolyabb, mélyebben gyökerező problémákra enged következtetni.
2022. ápr. 26. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Ez alapján elég sok msc-s (és phd) hallgatóval lehet gond...

2022. ápr. 26. 16:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi a baj a diákmunkával? Én is voltam, ugyan úgy napi 8óra, heti 5 napi, mint egy normális ember. Ne hogy azt hidd, hogy finomkodtak velem mert diák vagyok.
2022. ápr. 26. 16:41
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja csak ha férfi lenne, már rommá lenne oltva, nem kéne senkinek. Ne álszenteskedjünk, mindenki tudja, ti is :)
2022. ápr. 26. 16:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak (férfi) mondjuk jogsija volt 26 évesen, de amúgy kb hasonló helyzetben volt, sőt ő a szüleivel lakott ennyi idősen, amikor összejöttünk. Nem oltottam rommá, továbbra is tartom hogy manapság nincs nemtől függetlenül ebben semmi extra, sajnos ilyen a helyzet jelenleg.

Vagy a 26 éves férfiak tömegesen ingatlantulajdonosok? Ez fura lenne, nagyon nem ezt látom a 25-35 közötti korosztályban, sőt...

2022. ápr. 26. 17:01
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
#15 akkor te pont normális vagy, de sajnos nagy általánosságban nagyon is igaz, elég tényleg elolvasni a hozzászólásokat ugyanezeknél a kérdéseknél, amik a férfiakról szólnak.
2022. ápr. 26. 17:03
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
Még mindig jobb, hogy legalább PRÓBÁLKOZIK, és nem otthon szívja a szülei vérét otthon ücsörögve. Azt megvetem, ezt nem.
2022. ápr. 26. 17:17
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha kedves, aranyos, szerethető vagy és jó humorú, de mellette szorgalmas, akkor mindez elnézhető számomra!:)
2022. ápr. 26. 18:12
 19/23 anonim ***** válasza:
74%

Kedves fiatalok, szokjatok hozzá, hogy ez lesz az általános. Aki érettségi után munkába áll, annak se lesz normális lakása, építkezésről meg ne is álmodjon 30 évesen, ha átlag magyar családba született.

Mit gondoltok, a mai 40-es korosztály jelentős része miért nyugaton dolgozik? Miért telepedett le rengeteg 40-es Angliában, Németo-ban?

Az én szüleim a semmiből-de szó szerint-, csak a gyári fizetésből fedezett hitelből építettek kétszintes családi házat. Ma egy ilyen ház használtan 40 milliónál kezdődik, míg ugyanabban a gyárban az ő pozíciójukban 250-280E forint a fizu. Ugyanekkora ingatlan megépítése 75M volt tavaly.

Akinek van esze és a saját lábán akar megélni, csak olyan diplomát szerez, amivel ennél messzemenően többet keres. Akkor van esélye saját lakásra kb. 50 évesen.

2022. ápr. 26. 19:32
 20/23 anonim ***** válasza:
32%

én randiznék veled, de te velem nem

30f incel

2022. ápr. 26. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!