Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora szégyen, ha egy nő közel 30 éves korára nem vitte semmire? Létezik olyan férfi, aki ezt elnézné?
Ez alapján elég sok msc-s (és phd) hallgatóval lehet gond...
A páromnak (férfi) mondjuk jogsija volt 26 évesen, de amúgy kb hasonló helyzetben volt, sőt ő a szüleivel lakott ennyi idősen, amikor összejöttünk. Nem oltottam rommá, továbbra is tartom hogy manapság nincs nemtől függetlenül ebben semmi extra, sajnos ilyen a helyzet jelenleg.
Vagy a 26 éves férfiak tömegesen ingatlantulajdonosok? Ez fura lenne, nagyon nem ezt látom a 25-35 közötti korosztályban, sőt...
Kedves fiatalok, szokjatok hozzá, hogy ez lesz az általános. Aki érettségi után munkába áll, annak se lesz normális lakása, építkezésről meg ne is álmodjon 30 évesen, ha átlag magyar családba született.
Mit gondoltok, a mai 40-es korosztály jelentős része miért nyugaton dolgozik? Miért telepedett le rengeteg 40-es Angliában, Németo-ban?
Az én szüleim a semmiből-de szó szerint-, csak a gyári fizetésből fedezett hitelből építettek kétszintes családi házat. Ma egy ilyen ház használtan 40 milliónál kezdődik, míg ugyanabban a gyárban az ő pozíciójukban 250-280E forint a fizu. Ugyanekkora ingatlan megépítése 75M volt tavaly.
Akinek van esze és a saját lábán akar megélni, csak olyan diplomát szerez, amivel ennél messzemenően többet keres. Akkor van esélye saját lakásra kb. 50 évesen.
én randiznék veled, de te velem nem
30f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!