Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyel velem mutatkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyel velem mutatkozni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Csak néhány hete vagyunk együtt és a tegnapi eset nem hagy nyugodni.

Régóta építgetem az autóm, és motorcsere után a tegnap délután sikerült beindítanom. Nagyon ki szerettem volna próbálni és úgy motorháztető és lökháritó nélkül kimentem a utcára. Tulajdonképpen még hiányzott az autó fél eleje, de abszolút nem közveszélyes és nem is terveztem vele messzire menni, csak a környéken egy-két kört. Közben felhívott a barátnőm, hogy végzett a munkahelyén és elindult haza, én pedig felajánlottam, hogy elmegyek érte, mert úgyis a környéken jártam, amit el is fogadott. Két perc múlva meg is érkeztem, de nem volt hajlandó beülni az autóba, mert szerinte veszélyes és vállalhatatlan a kinézete. Ok, kicsit bántott a dolog de elfogadtam és még 1-2percig beszélgettünk az autó mellett aztán ment mindenki a dolgára. Aznap estét még vele szerettem volna tölteni, de ezekután már nem hívtam és azóta nem is beszéltünk. Ő sem keresett.

2022. febr. 11. 14:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
62%
Veszélyes, a kinézete pedig vállalhatatlan. Én sem ültem volna be ne haragudj. Jó, hogy nem oldalkocsis motorkerékpárral akarsz hazavinni. Kössz, inkább sétálok.
2022. febr. 11. 14:14
 2/33 anonim ***** válasza:
39%

Méghogy nem számít a kocsi. Phahaha

Keress komolyabbat.

P.S. tényleg ennyire vállalhatatlan a kocsi?

2022. febr. 11. 14:19
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Én egy oldalkocsis motorba is beleülnék😅 vállalhatatlan, de miért? Mert nem olyan mint a megszokott? Megnéznek vele? Pont nem zavarna a dolog.
2022. febr. 11. 14:21
 4/33 A kérdező kommentje:

Egész pontosan:

[link]

2022. febr. 11. 14:22
 5/33 anonim ***** válasza:
74%
Ez menő! Nem tudja mit hagyott ki a bnőd
2022. febr. 11. 14:23
 6/33 anonim ***** válasza:
25%

"jó hogy nem oldalkocsis motorkerékpárral..."

Megszólalt a kispolgár. :)

2022. febr. 11. 14:24
 7/33 anonim ***** válasza:
75%
Ez a kep. XD Nem pont erre szamitottam. Amugy a csaj nem szazas, ha cikinek erzi a hobbidat. Tobbet szamitott neki az, hogy mit gondolnak majd a munkatarsai, mint az, hogy a elmenyed szerese legyen, ahogy vegre (gondolom hosszu ido utan) ujra gurul az auto.
2022. febr. 11. 14:27
 8/33 A kérdező kommentje:
Tegnap kimondottan jó idő volt, legalább 15fok, városi tempóban sem fagyott volna meg tető nélkül 5perc alatt.
2022. febr. 11. 14:30
 9/33 anonim ***** válasza:
39%
Ez legális utcára? Ez egy roncs, mint amit szétloptak a cigányok.
2022. febr. 11. 14:30
 10/33 anonim ***** válasza:
76%

Te hülye vagy, ez egy félkész projekt, azt se tudod mit beszélsz…

2022. febr. 11. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!