Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyel velem mutatkozni a barátnőm?
Csak néhány hete vagyunk együtt és a tegnapi eset nem hagy nyugodni.
Régóta építgetem az autóm, és motorcsere után a tegnap délután sikerült beindítanom. Nagyon ki szerettem volna próbálni és úgy motorháztető és lökháritó nélkül kimentem a utcára. Tulajdonképpen még hiányzott az autó fél eleje, de abszolút nem közveszélyes és nem is terveztem vele messzire menni, csak a környéken egy-két kört. Közben felhívott a barátnőm, hogy végzett a munkahelyén és elindult haza, én pedig felajánlottam, hogy elmegyek érte, mert úgyis a környéken jártam, amit el is fogadott. Két perc múlva meg is érkeztem, de nem volt hajlandó beülni az autóba, mert szerinte veszélyes és vállalhatatlan a kinézete. Ok, kicsit bántott a dolog de elfogadtam és még 1-2percig beszélgettünk az autó mellett aztán ment mindenki a dolgára. Aznap estét még vele szerettem volna tölteni, de ezekután már nem hívtam és azóta nem is beszéltünk. Ő sem keresett.
Méghogy nem számít a kocsi. Phahaha
Keress komolyabbat.
P.S. tényleg ennyire vállalhatatlan a kocsi?
"jó hogy nem oldalkocsis motorkerékpárral..."
Megszólalt a kispolgár. :)
Te hülye vagy, ez egy félkész projekt, azt se tudod mit beszélsz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!