Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lányt hamarabb ismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányt hamarabb ismertem meg a neten, mint élőben, első randin találkozunk, akkor be kell mutatkozni az első randin egymásnak?

Figyelt kérdés

Tehát a neten beszélgettünk eddig, ismerjük egymás nevét, de nem találkoztunk.

Ilyenkor ha randi van, és meglátjuk egymást először, be kell mutatkoznom, nyújtanom kell a kezem neki, aztán két puszi arcra vagy csak szia és 2 puszi az arcra?

2016. nov. 9. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell bemutatkozni csak hello,szia puszi puszi :)
2016. nov. 9. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
"... nyújtanom kell a kezem neki,....? Ezt semmiképp!!!!!! Meg azért nem árt közölni vele, hogy te vagy az a Kovács Pistike akivel neten beszélgetett.
2016. nov. 9. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, persze nyújtanod kell és hozzá is mondani: "Itt a kezem, nem disznóláb." :D

Elég lesz egy "Szia, örülök, hogy találkoztunk" + nagy mosoly. Majd adsz két puszit is grátiszba. :)

2016. nov. 9. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

#3: "Majd adsz két puszit is grátiszba."

Sok nőnél az már nemi erőszaknak számít. Első találkozás alkalmával sohasem másznék bele így egy nő arcába.

2016. nov. 9. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Neten ismerkedtünk meg, hetekig leveleztünk, találkoztunk napokig együtt voltunk, összejöttünk, aztán rám nézett egy hosszú csókolózás után, és megkérdezte: Hogy hívnak? Mert a vezetéknevem nem mondtam meg a neten, érthető okokból :D
2016. nov. 9. 18:01
 6/12 anonim ***** válasza:
én is voltam már olyan randin, ahol a csajszi nem tudta a nevemet... Bár semmit se tudott rólam, nagyon nem ott járt agyban. Nem is lett folytatása.
2016. nov. 9. 18:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem kell bemutatkozni.

Tőlem egyszer megkérdezte valaki az elején, hogy adhat-e puszit, igent válaszoltam, nem lett bajom tőle. :D

2016. nov. 9. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Dehogy kell! Megbeszélsz vele valahol egy randit, és Te el sem mész!? Mit vettél be amitől ilyen kerek gondolataid vannak? :-)
2016. nov. 9. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Én kicsit mókásra venném a figurát!

Szia! Tóth Kelemen vagyok! Akit már szinte ismersz, vagy valami hasonló....! Persze kézfogás, puszi járhat hozzá! Hisz' mindketten erre vártok!

2016. nov. 9. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem puszi eddig mindig volt első találkánál is, még akkor is, ha akadt, amelyiknek nem lett folytatása (mert egyébként piszok rámenős volt a srác, végig fogdosott, hiába szóltam neki ezerszer).

De bemutatkoznod nem kell neki, hisz tudja a neved, a kéznyújtást meg felejtsd el.

1. a nőnek kell kezdeményeznie

2. gáz

2016. nov. 10. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!