Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányt hamarabb ismertem meg a neten, mint élőben, első randin találkozunk, akkor be kell mutatkozni az első randin egymásnak?
Tehát a neten beszélgettünk eddig, ismerjük egymás nevét, de nem találkoztunk.
Ilyenkor ha randi van, és meglátjuk egymást először, be kell mutatkoznom, nyújtanom kell a kezem neki, aztán két puszi arcra vagy csak szia és 2 puszi az arcra?
Igen, persze nyújtanod kell és hozzá is mondani: "Itt a kezem, nem disznóláb." :D
Elég lesz egy "Szia, örülök, hogy találkoztunk" + nagy mosoly. Majd adsz két puszit is grátiszba. :)
#3: "Majd adsz két puszit is grátiszba."
Sok nőnél az már nemi erőszaknak számít. Első találkozás alkalmával sohasem másznék bele így egy nő arcába.
Nem kell bemutatkozni.
Tőlem egyszer megkérdezte valaki az elején, hogy adhat-e puszit, igent válaszoltam, nem lett bajom tőle. :D
Én kicsit mókásra venném a figurát!
Szia! Tóth Kelemen vagyok! Akit már szinte ismersz, vagy valami hasonló....! Persze kézfogás, puszi járhat hozzá! Hisz' mindketten erre vártok!
Nekem puszi eddig mindig volt első találkánál is, még akkor is, ha akadt, amelyiknek nem lett folytatása (mert egyébként piszok rámenős volt a srác, végig fogdosott, hiába szóltam neki ezerszer).
De bemutatkoznod nem kell neki, hisz tudja a neved, a kéznyújtást meg felejtsd el.
1. a nőnek kell kezdeményeznie
2. gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!