Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyel velem mutatkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyel velem mutatkozni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Csak néhány hete vagyunk együtt és a tegnapi eset nem hagy nyugodni.

Régóta építgetem az autóm, és motorcsere után a tegnap délután sikerült beindítanom. Nagyon ki szerettem volna próbálni és úgy motorháztető és lökháritó nélkül kimentem a utcára. Tulajdonképpen még hiányzott az autó fél eleje, de abszolút nem közveszélyes és nem is terveztem vele messzire menni, csak a környéken egy-két kört. Közben felhívott a barátnőm, hogy végzett a munkahelyén és elindult haza, én pedig felajánlottam, hogy elmegyek érte, mert úgyis a környéken jártam, amit el is fogadott. Két perc múlva meg is érkeztem, de nem volt hajlandó beülni az autóba, mert szerinte veszélyes és vállalhatatlan a kinézete. Ok, kicsit bántott a dolog de elfogadtam és még 1-2percig beszélgettünk az autó mellett aztán ment mindenki a dolgára. Aznap estét még vele szerettem volna tölteni, de ezekután már nem hívtam és azóta nem is beszéltünk. Ő sem keresett.

2022. febr. 11. 14:08
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#9 jelen állapotában nem kifejezetten legális, de csak néhány percig volt része a forgalomnak. Aboszulút nem roncs, kifejezetten sok pénz és meló volt elkészíteni és már csak apróságok vannak hátra. 5éve van meg, de az utóbbi másfél éve épül és nagyon vártam, hogy végre beinduljon.
2022. febr. 11. 14:35
 12/33 anonim ***** válasza:
73%

Ez buli! Már csak azért is beültem volna!

45N

2022. febr. 11. 14:39
 13/33 anonim ***** válasza:
39%

Finnyadék a csaj. Én örülnék egy ilyen járgánynak.

Ha nem tetszik neki, keressen mást, más hobbival

25F

2022. febr. 11. 14:42
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Nem értek az autókhoz de elhiszem neked hogy sok munka volt vele meg minden. De ha már másfél éve csinálod akkor igazán kibirhattál volna még néhány napot amig teljesen elkészül. Így egyértelműen alkalmatlan a közútra, ráadásul rendszám sincs rajta. Nem akarlak megbántani, biztos nagyon szép lesz ha elkészül, de jelenleg úgy néz ki mint egy bontószökevény amivel a romák és nincstelenek járnak, nagyon igénytelen! Ráadásul kabrió februárban?!
2022. febr. 11. 14:48
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem vagány lesz, én nem problémáztam volna rajta, amúgy se nagyon erdekel ki mit gondol ha meglátnak egy ilyen kocsiban.
2022. febr. 11. 14:50
 16/33 anonim ***** válasza:
57%

14#

Ne haragudj, de női szemmel nézve sem néz ki úgy mint egy bontószökevény, vagy amivel a romák járnak. Nincstelenek kocsija?? Ne nevettes.

Én ma is cabrioztam, szép idő volt.

2022. febr. 11. 14:57
 17/33 Lachesys ***** válasza:
54%
Barátnőd nyomi, ez szinte vissza a jövőbe filing :D keress vagányabb csajt.
2022. febr. 11. 15:04
 18/33 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem itt inkább az lehetett a gond, hogy rövid ideje ismer. Ha egy haverja ment volna érte ezzel lehet, hogy sikító röhögéssel ugrik bele. Valószínű simán megijedt, hogy valójában egy őrült vagy. Ami igaz is, egy barom vagy ha ezzel mentél érte, de most a szó jó értelmében. Én meglátnék az utcán valakit ilyennel nagyon-nagyon tetszene, jót röhögnék. Más meg rendőrért hörögne. :):)
2022. febr. 11. 15:15
 19/33 anonim ***** válasza:
52%

Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy csak menőzni jöttél a kocsiddal 😁😁😁

Amúgy tényleg nagyon pöpec!

2022. febr. 11. 15:46
 20/33 anonim ***** válasza:
36%

More, így nézhettél ki: [link]

Amúgy remélhetőleg, ez egy trollkérdés csak.

2022. febr. 11. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!