Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor vegyek autót a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vegyek autót a nők miatt vagy ne?

Figyelt kérdés

Egészen eddig nem volt (31/F vagyok) mert felesleges pénzkidobásnak érzem, meg különösebben sosem érdekeltek. Egy szaros kis faluból is eltudok jutni bárhova, bármilyen időpontra, viszont újabban néha felmerül bennem hogy nem is lenne olyan rossz birtokolni egy gépjárművet.

Elsősorban azért mert a nők valami messzi galaxisról jött földönkívülinek nézik azt akinek nincs. Viszont csóró melós vagyok, és csak használtat tudnék venni, maximum 3 millióért. Nos az ilyen elavult, ronda csotrogányok nem csak nekem se igazán jönnek be, de félek hogy a szép lányok szemében is ciki és ultragáz lennék. Jól kinevetnének lehet hogy meg is dobálnának hogy csak ennyire vittem. Most akkor az se jó ha nincs, de az se ha csak valami pu#ci taszító "matcbox"om van. Mit tegyek?

2021. máj. 12. 22:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Egy autó ma már jó ha van. Elsősorban magad miatt legyen és azért,mert neked kell.
2021. máj. 12. 22:56
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
ezt most túltoltad.
2021. máj. 12. 22:58
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Nők miatt ne, én se tettem, soha, nekem nem kell autó, anyáméknak sincs, így nőttem fel, ha lenne ott porosodna, nem is használnám, ha közeli helyre megyek van 2 lábam, melóba nem vállalnám be hazafele fáradtan az utat, ha nyaralni megyek meg nem parkolóhelyen meg stb-n akarok aggódni, és így a fenntaráson sem kell agyalni.
2021. máj. 12. 23:01
 4/26 A kérdező kommentje:
#2 A bringát szoktam tolni, a fiatal szép lányok meg majdnem lesöpörnek az útról, a vadonatúj, méregdrága hiper luxus autóikkal.
2021. máj. 12. 23:02
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél egy kabrió peugeot 307-et. Jól is néz ki, ha akarod van teteje, ha akarod, nincs és kijön a pénzedből egy szép.
2021. máj. 12. 23:12
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

Ezt ne így fogd fel. Ha veszel egy olcsó használt autót, akkor úgymond az autód fajtája miatt nem fognak extra vonzalmat érezni irántad. Viszont az autó megléte valóban alap rengeteg nő szemében. Tehát sok nő alapból kizár téged az ismerkedéskor, mert nincs autód, viszont máskülönben ha lenne, akkor nagyobb eséllyel elfogadna téged és megnyílnának a lehetőségek, hogy jobban megismerhessen téged. Nekem 1 milliós használt autóm van 27 évesen és tudok csajozni, sikeres vagyok a nőknél. Viszont még egyszer, sokszorosan aláhúzva mondom, hogy nem az autóval csajozok. Csak sok nőnél esélyem se lenne, ha nem lenne semmilyen autóm sem. Így viszont hogy van autóm, már ismerkednek velem tovább és pl megmutathatom nekik a személyiségem, vagy jobban figyelembe veszik a kinézetem, stb.

Röviden: Ha kocsid van, csak attól magában nem lesz nőd. De ha nincs, attól nehezebben lesz.

2021. máj. 12. 23:12
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Vegyél
2021. máj. 12. 23:15
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
4. Nekem is biciklim van, jó kis KTM, meg longboard, de legtöbbször gyalogolok így is. Vírushelyzet miatt meg ingyen van a busz is, bár a havi 5000forint is bérletre szerintem még mindig olcsóbb mint a benzin, tudom jó indok a nem fogok nyomorogni, de én utálok kocsiba ülni ha már a kényelem a téma xd
2021. máj. 12. 23:15
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
4, neked nem nő kell, hanem plazacica.
2021. máj. 12. 23:16
 10/26 anonim ***** válasza:
18%

Ha nincs autód, hogyan akarsz barátnőt? Hogyan mentek kirándulni? Erre-arra, vásarolgatni stb?

Én nem vagyok kifejezetten szép...de ettől még nem állnék le olyan pasival, akinek nincs autója!

2021. máj. 12. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!