Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek feleségemnek karácsonyra?
Max 10 ezerben egyeztünk meg.
Én ezekre gondoltam:
- digitális képkeret
- lézeres szőrtelenítő (ez kb 65 ezer ft lenne)
Egyéb ötlet?
Én 26F ő 21L
Mondjuk akkor, azt hiszem a lezeres szortelenito kiesett...
Egyebkent sem veszunk olyat ajandekba, ami valojaban a mi erdekunket szolgalja...
Amugy meg ekszer, csoki, stb
A te feleséged basszus, és mi tudjuk?
De tessék itt egy lista arról hogy én, szintén nő mit szeretnék karácsonyra:
Könyv (Az élet álom)
Cukrászkellék, pl hosszú spatula
Zsebsárkány
Fehérnemű
Masszázs egy szalonban
Netflix előfizetés
Meleg pizsama
Parfüm
Paróka
10 kg savanyú gumicukor
Cukorhőmérő
Nagy határidőnapló
Mondjuk vicces h igazabol mindketten 60 korul vennetek ajandekot, de megallapodtatok 10ben. Igy a vegen 2en egyutt elvertek 20K-t vmi tok felesleges dologra, ahelyett hogy 120bol mindenki orulne...
Full racionalis. Akkor mar inkabb ne vegyetek semmit.
Egy normális férj legalább egy Mini One vásárol vagy egy szép órát ami Cartier/Chopard/Omega/Tudor vagy Rolex.
10 ezerből mit kapsz ma komolyan? Egy rúzst?
Mit szeret csinálni?
Nekem mondjuk nagy öröm lenne többféle fonal, mert szeretek kötni. Bármilyen dekoráció a lakásba, persze az én ízlésemben. A kedvenc parfümöm, és csak és kizárólag az az egyfajta. Egy pár új ezüst fülbevaló. Egy új ékszeres doboz. Fűszertartó polc. Könyvek, könyvek és könyvek. Mondjuk velem szerencsések a rokonok, mert én nagyon szeretem a pizsamákat, és karácsonykor az mindig sláger.
De azt honnan tudjuk, hogy a te feleséged minek örül? Lehet, hogy oda és vissza lenne ő is egy pizsamaoveráltól, de lehet, hogy azzal együtt vág ki.
Én élményt vennék, baltadobálást vagy tankvezetést vagy íjászkodást.
Az erősíti a kapcsolatot is, míg egy tárgy csak “van”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!