Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek 2. Évfordulóra barátomnak?
Te tudod mit szeret. Egy biztos, hogy ilyen papír cuccokat ne adj neki, szerelmünk lapjai, meg hasonlók. Én hetero nőként is irtózom az ilynektől, mert ez maximum 15-16 éves korig "aranyos", afelett meg már inkább ilyen spórolós szint. Ha mindenképp valami kézzel készített ajándékot szeretnél, akkor valami fadologban, vagy ilyesmiben gondolkodj.
Egyébként azt írtad nincs sok pénzed, vegyél neki egy férfi ajándékcsomagot (parfüm, tusfürdő, stb). Nem olyan drága, férfias, és hasznàt is veszi.
Semmit se. Örüljetek az utazásnak és élvezzétek egymás társaságát.
(Nem szokott jó vége lenni, ha a csajok igy ajándékozgatnak, udvarolnak. De ha ő is ilyen tipus, akkor nem szóltam, neked kell tudnod mit szeret.)
Egyenkarkötő/kulcstartó, napló, amiben az elmúlt évek emlékei vannak, saját készítésű süti.
Az én párom ezeket mindig értékelte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!