Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek 2. Évfordulóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek 2. Évfordulóra barátomnak?

Figyelt kérdés
Kapott egy utazást ajándékba a munkahelyéről egy szállodába, valószínüleg oda megyünk. Ha ezt Ő kapta és együtt megyünk el évfordulónkkor akkor nekem mit kéne vennem neki? Szereti az autókat és szeret fotózni, de sajnos semmi pénzem nincs. Mindketten szüleinkkel élünk, Ő 23 én 20.

2020. szept. 18. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván valami olyan ajándéknak örülne a legjobban, amit a GYK népe szavaz meg neki, nehogy valami személyesben gondolkozz.
2020. szept. 18. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy szexi fehérneművel magadon és fantasztikus szexel :) Ja amúgy meg te ismered a párod, nem az értéke számít egy ajándéknál hanem a figyelmesség, az hogy gondoltál rá és megpróbáltad kitalálni minek örülne. Nekünk ez így a távolból meg nem fog menni.
2020. szept. 18. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
2 kiló krumplit
2020. szept. 18. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Te tudod mit szeret. Egy biztos, hogy ilyen papír cuccokat ne adj neki, szerelmünk lapjai, meg hasonlók. Én hetero nőként is irtózom az ilynektől, mert ez maximum 15-16 éves korig "aranyos", afelett meg már inkább ilyen spórolós szint. Ha mindenképp valami kézzel készített ajándékot szeretnél, akkor valami fadologban, vagy ilyesmiben gondolkodj.

Egyébként azt írtad nincs sok pénzed, vegyél neki egy férfi ajándékcsomagot (parfüm, tusfürdő, stb). Nem olyan drága, férfias, és hasznàt is veszi.

2020. szept. 20. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmit se. Örüljetek az utazásnak és élvezzétek egymás társaságát.

(Nem szokott jó vége lenni, ha a csajok igy ajándékozgatnak, udvarolnak. De ha ő is ilyen tipus, akkor nem szóltam, neked kell tudnod mit szeret.)

2020. szept. 20. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Igazából ő se vesz semmit(mármint az út neki ingyen van). Teljes ellátas lesz?? Mert ha nem egy ünnepi vacsorára meghívhatod. 20 éves lánytól egy általa sütött évfordulós tortát is értékelnék.
2020. szept. 20. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyenkarkötő/kulcstartó, napló, amiben az elmúlt évek emlékei vannak, saját készítésű süti.

Az én párom ezeket mindig értékelte. :)

2020. szept. 20. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Te párod,nem a miénk. ciki h nem ismerted ki
2020. szept. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!