Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor vegyek autót a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vegyek autót a nők miatt vagy ne?

Figyelt kérdés

Egészen eddig nem volt (31/F vagyok) mert felesleges pénzkidobásnak érzem, meg különösebben sosem érdekeltek. Egy szaros kis faluból is eltudok jutni bárhova, bármilyen időpontra, viszont újabban néha felmerül bennem hogy nem is lenne olyan rossz birtokolni egy gépjárművet.

Elsősorban azért mert a nők valami messzi galaxisról jött földönkívülinek nézik azt akinek nincs. Viszont csóró melós vagyok, és csak használtat tudnék venni, maximum 3 millióért. Nos az ilyen elavult, ronda csotrogányok nem csak nekem se igazán jönnek be, de félek hogy a szép lányok szemében is ciki és ultragáz lennék. Jól kinevetnének lehet hogy meg is dobálnának hogy csak ennyire vittem. Most akkor az se jó ha nincs, de az se ha csak valami pu#ci taszító "matcbox"om van. Mit tegyek?

2021. máj. 12. 22:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Vidéken 3 millió forintos autó már erős középmezőny, csotrogánynak a pár százezres rozsdaszökevények számítanak, de az is többet ér mint a semmi. Nem az autó miatt fogonak hozzád vonzódni, akkor se ha 10 millió forintos autód autód van, az autó jelenléte, főleg ha hozzá tartozik valami identitás is, olyan alap mint hogy a nők kisminkelik magukat egy-egy éjszakára mondjuk, nem a smink miatt tetszik a csaj, de fura lenne ha sose csinálná, nem nőies.
2021. máj. 12. 23:22
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
10. Erre azt tudom mondani, hogyha ennyire elvárnád és még jogsid se lenne elküldenélek melegebb éghajlatra.
2021. máj. 12. 23:24
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy előttem is írták, 3 milláért már jó autót kapsz, és a mai világban azért fontos a mobilítás, kényelem. Illetve most te is kényszerből buszozol, de azért később csak jobb elmenni valahova kettesben kocsival, mint busszal, ahol bárki hallja mit beszéltek, vagy eláztok mikor vártok a buszra, illetve időponthoz is vagytok folyton kötve. Sokáig én is megvoltam kocsi nélkül, 17 évesen megszereztem, és lejárt úgy, hogy szinte nem is vezettem, de mára része az életemnek.
2021. máj. 13. 01:52
 14/26 anonim ***** válasza:
32%

Van jogsim, autom is. Ez a mai vilagban alap...

2021. máj. 13. 05:27
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
3misiért már egész jó, élethű szexbabát lehet kapni.
2021. máj. 13. 05:47
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Minden nő elvárja, hogy legyen autód. Hogy emiatt megéri-e neked, azt már te tudod.
2021. máj. 13. 07:59
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
3 milliobol k.rva jo autot kaphatsz merfoldekre a csotroganytol.
2021. máj. 13. 08:22
 18/26 anonim ***** válasza:
60%
14. Csak annyit mondj meg mit jelent nálad a mai világ és mitől alap és mitől alap ez a mai világban, miközben a régi világban nem volt az?
2021. máj. 13. 08:49
 19/26 anonim ***** válasza:
42%
Nem én vagyok a 14-es, de azt tudom, hogy a régi vilagban még nem 10-20, vagy 50 kilométerre járt az ember dolgozni, hanem helyben volt munka. Nagyobb bevásárlásokhoz is gyakran utaznak az emberek, régen helyben megkaptál szinte mindent. Sőt, hogy a kórházakat is leépítették, így ahhoz is utazni kell, nekem a múltkor éjfélkor kellett menni a 30km-re lévő kórház sürgősségijére. Ha el akarsz ( majd) menni pihenni, oda sem mennek az emberek busszal, nagy pakkal, ha meg van gyerek, akkor méginkább kell az autó.
2021. máj. 13. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:

[link]

Aki ettől nem cummant le, azt xard le!

2021. máj. 13. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!