Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor vegyek autót a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vegyek autót a nők miatt vagy ne?

Figyelt kérdés

Egészen eddig nem volt (31/F vagyok) mert felesleges pénzkidobásnak érzem, meg különösebben sosem érdekeltek. Egy szaros kis faluból is eltudok jutni bárhova, bármilyen időpontra, viszont újabban néha felmerül bennem hogy nem is lenne olyan rossz birtokolni egy gépjárművet.

Elsősorban azért mert a nők valami messzi galaxisról jött földönkívülinek nézik azt akinek nincs. Viszont csóró melós vagyok, és csak használtat tudnék venni, maximum 3 millióért. Nos az ilyen elavult, ronda csotrogányok nem csak nekem se igazán jönnek be, de félek hogy a szép lányok szemében is ciki és ultragáz lennék. Jól kinevetnének lehet hogy meg is dobálnának hogy csak ennyire vittem. Most akkor az se jó ha nincs, de az se ha csak valami pu#ci taszító "matcbox"om van. Mit tegyek?

2021. máj. 12. 22:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

NE, így is túl sok az autó. Nálam pl. előny, ha valakinek nincs. Sajnos a páromnak munka miatt muszáj, de igyekszem leszoktatni róla hogy munkán kívül használja/használjuk. Nem szeretem, kényelmetlen és fölösleges.

N

2021. máj. 13. 11:20
 22/26 anonim ***** válasza:
82%
Autót magad miatt vegyél, ha nő miatt kell már régen rossz.
2021. máj. 13. 12:05
 23/26 anonim ***** válasza:
32%

Te most trollkodsz?

2021. máj. 13. 17:00
 24/26 anonim ***** válasza:

Miért trollkodnék? :D

(#21)

2021. máj. 14. 09:41
 25/26 anonim ***** válasza:
31%

24

"Nem szeretem, kényelmetlen, felesleges"

Ja! Igazad van, tényleg sokkal jobb C-tipusuakkal egyutt utazni, időhöz kötve lenni, buszra rohanni, buszra várni. És tök jó!!!! nyáron ingyen van a szauna is....télen pedig megfagyhatsz a buszmegálloban, miközben vársz. Szerintem is sokkal jobb..... es persze sokkal jobb busszal vinni a gyereket az iskolaba, nehogymár az a büdös kölök egy oraval tovabb alhasson.🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. máj. 14. 14:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Nyilván attól függ, ki hol él. Ahol én közlekedek, ott nincs c-kkel tele a vonat, egy órával később kell elindulnom munkába vonattal mint autóval, klímás szerelvények vannak. :)

Én pl. jobban szeretem, mire felszállok a vonatra addigra be van fűtve vagy le van hűtve, ha elindulunk autóval akkor még várni kell mire elég hideg/meleg lesz. Autóval még a dugóban állva is koncentrálni kell, a vonaton lehet olvasni, filmet nézni, aludni. Vonattal nincs gondom a parkolásra, szervizelésre, tárolásra, tisztításra, semmire.

Ismétlem, nyilván attól függ, kinek milyenek a viszonyok a lakóhelye környékén. Ettől még nem értem, miért lenne trollkodás az, hogy számomra az autó nem praktikus.

2021. máj. 14. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!