Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
Egyik ismerősöm (igazából én nem mondanám barátnak, de ő annak szokott nevezni) már kb 1,5-2 éve folyamatosan próbálkozik nálam. Egyszer el is mondta, hogy mit érez, de próbáltam kedvesen tudtára adni, hogy én nem érzek így. Úgy tűnt, hogy jól fogadta, de sokszor még próbálkozik.
Ami még nekem sok, hogy néha minden nap valami mondvacsinált ürüggyel ír, ami nem azért zavar, mert nem is akarok vele beszélni, de nekem már sok. Nem tudom, hogy lehetne kicsit hatékonyabban leállítani, de tényleg túl sok energiát tesz ebbe (bármiről beszélünk, vagy a baráti társaságban szó van valamiről, már kínosan egyet akar érteni velem mindenben, ott akar mindig lenni, ahol én stb., néha meg azt érzem, hogy feszült emiatt és beszól direkt, mert szerintem zavarja, hogy ezt a nagy energiát nem értékelem). Amúgy eléggé szorongó, merev, perfekcionista, ami kifejezetten nem tetszik, mert én szeretem élvezni az életet, nem akarok mindig valamin szorongani, és sokszor már a közelében az emberek is elkezdenek így érezni (mintha át tudná másokra ragasztani ezt a gondolkodást). Egy buliban nagyon ki akarta erőszakolni, hogy vele táncolnak, pedig egy másik lánnyal szerettem volna, de végül az annyira nem tudott kibontakozni, mert mindig ott volt, ha próbáltuk finoman jelezni, 10 perc múlva ismét felbukkant, már nagyon para kezd lenni… Arra azért vigyáztam, hogy ne közvetlenül előtte ismerkedjek más lányokkal, de inkább már amikor ott van nincs is kedvem, külön szoktam menni ilyenkor, nem a baráti társasággal, viszont azt gondolom, hogy mivel már tudtára adtam, és tényleg nem bántóan, ez nincs így rendben. Azt sem akarom, hogy a baráti társaság emiatt kettéváljon, de volt, aki azt mondta, hogy próbáljam meg viszonozni, szerintem viszont ilyet nem fair kérni valakitől. Külsőre sem az esetem (én a természetesebb lányokat szeretem, ő viszont egyrészt festi a haját, másrészt iszonyatosan túlkompenzál az erős sminkkel) így tényleg nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Valami tippet tudnátok adni? Mert az, hogy megbeszéljem vele, nem működik…
Én: 26/f
Ő: 23/l
Miért nem működik, hogy megbeszéld vele?
Először is már régen meg kellett volna mondanod neki, hogy ne keressen napi szinten, mert baromira nem érsz rá. Buliban megmondod, hogy nem táncolsz vele, mert mással szeretnél. Az a csúcs, hogy vigyázol, hogy ne előtte ismerkedj, miért?
3 eset van, tényleg nem érdekled, és ezért nyilván nem érti a célzásaid; közeledik, de puha vagy; te vagy rákattanva, de magad sem ismered be.
Mesélj neki az alakuló kapcsolatodról!
Garantáltan leszáll rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!