Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne helyes tenni ebben a helyzetben?
Van egy munkatársam, aki nagyon tetszik. De úgy tényleg bele vagyok invesztálódva ebbe a történetbe. Másokkal annyira nem tudom elképzelni, hogy már szinte taszítanak. Állandóan rá gondolok, pénteken pedig gyomorgörcsöm van, hogy a hétvégén nem fogunk találkozni.
Nem akarok kezdeményezni, mert félek, hogy megrontaná a barátságot és akkor még ennyit sem beszélnénk. Továbbá félek, hogy ha visszautasítana, akkor nagyon kellemetlen lenne tovább dolgozni ott, de legfőképp attól félek, hogy az teljesen összetörne, mert semmi remény nem maradna.
Mit kellene tennem ilyen helyzetben? Mert ez így nem állapot. Folyton rosszul vagyok, akármit teszek, rosszul lennék, állandóan csak ezen gondolkozom. Így nem lehet élni.
Hát megpróbálhatnál felé közeledni. Nem direkt, de pl. egy kis csoki, vagy valami apró kis szívesség nem a világ. Kérdezd meg hogyan telt a hétvégéje, állj közelebb hozzá, vizslasd az arcát és az ajkait gyakran.
Elkíséred néha ha megy valahova a munkahelyen belül. Lehet hogy nem is esik le neki hogy érdeklődsz. Pici kitartás nem árt. Ha későn esik le neki ez, de még van esélye nálad akkor legyél vele elnéző és kezd elölről. Mi férfiak néha vaksik vagyunk ám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!