Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rosszul választottunk párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rosszul választottunk párt mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek 4 éve. Van egy másik pár akikkel néha összejárunk. A sráccal úgy érzem nagyon egy hullámhosszon vagyunk, igazából olyan akire mindig is vágytam, legalabbis ezt érzem minden alkalommal, jókat tudunk beszélgetni. 3 éve van ez az állapot.

Nem fogom megcsalni a párom az biztos, és biztos vagyok benne hogy ő sem tenne ilyet. Nyíltan ezt nem mondtuk ki vagy szóban legalábbis nem, hogy "megpróbalnám veled", de ezekből a beszélgetésekből, mosolyból, kiérződik.

Ha 3 év alatt nem múlt el ez az érzés, akkor is jobb lenne elnyomni vagy mondjam el nyíltan a srácnak hogy kit érzek vagy a páromnak?

Huszonévesek vagyunk s nem tudom mi lenne a helyes út. Köszönöm

2022. jan. 9. 12:20
 1/10 A kérdező kommentje:
mit érzek *
2022. jan. 9. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Dráma. Az kell, ami nincs. Alaphiba.
2022. jan. 9. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos, hogy a srác viselkedésébe csak te látsz többet magad miatt. Viszont én marhára szeretném tudni, ha a párom oda jutott, hogy mellettem más fasziról ábrándozik.
2022. jan. 9. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ha rosszul választottunk párt" - Ki választott rosszul párt? Úgy érzed, hogy te.

Ha nem jó neked vele, akkor lépj ki.

A többi más kérdés.

"Nyíltan ezt nem mondtuk ki vagy szóban legalábbis nem, hogy "megpróbalnám veled", de ezekből a beszélgetésekből, mosolyból, kiérződik." Lehet, hogy csak te érzed így.

2022. jan. 9. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A pasiddal szakíts, mert ennek így semmi értelme. Azt te tudod, hogy ez után akarsz-e nyíltan kezdeményezni a másiknál.

De huszonévesen ne maradj úgy senkivel, hogy mellette másra ácsingózol. Ő is ennél többet érdemel.

2022. jan. 9. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"beszélgetésekből, mosolyból, kiérződik" ezt csak te akarod látni benne
2022. jan. 9. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez becsapós.

A szomszéd kertje mindig zöldebb.

Igy lehet a plátoikat fenntartani mert amig nem jársz vele sokat hiszel.

Teljesen más valakibe beleképzelni vmit es konkrétan járni is.

2022. jan. 9. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy a mostani pároddal legjobb lenne szakítani, hiszen boldogtalan vagy vele (vagy ha nem is, úgy érzed, mással boldogabb lehetnél, és ez is elég baj) és huszonévesen (de amúgy én úgy gondolom, hogy soha) nem érdemes egy ilyesmibe beleragadni. Vele szemben is az a legtisztességesebb, ha ezt őszintén bevallod.

Hogy a másik sráccal mi legyen, az dilemma. Lehet, hogy valóban csak beleképzelsz dolgokat ebbe a helyzetbe. Gondolj bele, mennyire értelmetlen lenne, ha ő is és te is halálosan szerelmesek lennétek egymásba, találkoztok is gyakran, meg is van a kémia, mégse történik semmi, és egyikőtök sem szakít. Én úgy gondolom, hogy ha két ember ennyi évig vágyik egymásra, ott valami történni fog mosoly- és tekintetváltásokon kívül.

Viszont ha szakítotok, akkor ez a megszokott négyes társaság valószínűleg úgyis felborul, szóval akkor elmondhatod neki, hogy mit érzel. Ez sokmindentől függ, például attól is, hogy állsz az ő partneréhez, ha ti is jó barátok vagytok, lehet, hogy nem akarod felzavarni az ő kapcsolatukban a vizet.

Simán lehet, hogy csak a saját kapcsolatoddal való elégedetlenségedet vetíted ki úgy, hogy "beleszerettél" ebbe a másik srácba, és róla álmodozol és fantáziálsz, hogy eltereld a figyelmet a valószínűleg valós problémáról, a nem kielégítő kapcsolatodról. Igaza van abban is a többieknek, hogy más valakivel találkozgatni, jó hangulatban vacsorázgatni, beszélgetni, mint együtt élni, megosztani a mindennapok problémáit, stb. Valószínűleg te abból a pár órából, amennyi időre találkoztok, felépítettél egy teljes álmot magadban.

2022. jan. 9. 14:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a probléma, és az is lehet hogy ő csak szimplán kedves, és csak én gondolok ebbe bele valamit. Mégis azt érzem, hogy a kémia megvan köztünk, de lehet kapcsolatban már nem működnénk jól. Hiányolok sok mindent a kapcsolatunkból , valóban.
2022. jan. 9. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: nem mindegy? Tudod mit mondasz? Szakítanál és összeállnál más fickóval, de kell a bizonyosság, hogy nem két szék között padlóra esel... Érzed milyen méltatlan ez? Szakíts és keressél hozzád illő társat, mert ennek így nincs értelme.
2022. jan. 9. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!