Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit néznek le jobban a nők?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 15:04
A kérdező szavazást indított:
A szűz férfiakat, akiknek soha semmi nem volt lányokkal
A férjeket, akik güriznek hordják haza a lóvét és lenyelik a feleség elégedetlenkedését
30 szavazat
1/12 anonim 

válasza:

A gyakori történetében most először nem tudnám eldönteni melyik szánalmasabb.
2/12 anonim 

válasza:

Akik ilyen szánalmas kérdéseket tesznek fel, azokat.
3/12 anonim 

válasza:

nem tudom, de én az első csoportba tartozom, és nem panaszkodhatok
4/12 anonim 

válasza:

A szüzességben szerintem semmi lenéznivaló nincs, ezer oka lehet, nem nagy ügy.
A kapcsolatfüggőség sokkal gázabb a szememben.
28N
5/12 anonim 

válasza:

Egyiket sem. Nem férfi vagyok, hogy rá legyek kattanva, ki mennyit dug.
6/12 anonim 

válasza:

Ennyi alapján még nem nézek le senkit. Mélyebben kell ismernem bármelyik helyzetet ahhoz, hogy tudjam, az én saját külön értékrendem szerint valóban megérdemli-e az illető, hogy lenézzem.
7/12 anonim 

válasza:

Van a cégnél egy csinos nő. Az engem idegesítően lenéz. Fél fejjel magasabb.
8/12 anonim 

válasza:

az alacsony vagy nagyon ronda férfiakat
9/12 anonim 

válasza:

Az, hogy valaki nem vonz, nem jelenti azt, hogy lenézem.
10/12 anonim 

válasza:

Mindkét típus az az igazi szánalmas seggnyaldosó pincsitípus, akit bármikor felrúgnék szívem szerint, annyira irritál, szóval én sem tudok dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!