Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le jobban egy eladó lányt mint egy egyetemistát? Holott az előzök életrevalóbbak, dolgosabbak?
1. normális emberek nem nézik le a másikat. Se a bolti eladókat, se az egyetemistákat.
2. a bolti eladók nem feltétlenül életrevalóbbak. Ez is sztereotip gondolkodás, hogy aki egyetemre jár(t), az biztosan egy tojást sem tud feltörni. Hát de.
3. iskolázottság tekintetében valószínűleg az eladók lesznek a butábbak az egyetemistákkal szemben, egyszerűen azért, emrt egyetemen tanul plusz 3-4-5 évet az ember, és előtte középiskolában sem csak a kettesre hajt. Persze ez nem minden, van ismerősöm, aki a végzettsége szerint ruhabolti eladó, és értelmes, intelligens lány, az egyetemisták 70-80%-át simán lemosná egy vitában.
Randizgatta egy eladó pultos lánnyal egyszer (ilyen menza szerű helyen dolgozott, nem kocsmában), inkább őt zavarta ez a diploma dolog. Hogy biztos le fogom nézni, hogy nekem biztos valamelyik olyan csaj kell majd, aki kiskosztümben jön ebédelni...
A végén szétmentünk, pedig nem engem zavart
Nagyon eletre valo egy bolti elado a 100 ezer forintos fizetesevel meg a napi 12 oras munkaidejevel..
Kylie Jenner szep no. Nyugodtan fotozgassa magat.
Miért általánosítasz?
Tán irigy vagy, az ő életstílusukra? Tán arra vagy irigy, hogy ha ők végeznek az egyetemmel, akkor több pénzt fognak keresni mint te?
Úgy mellékesen, ha valaki bemegy a boltba, honnan tudod te azt, hogy most egyetemista, vagy sem?
Gondolom arról nem hallottál, hogy egyes fősulit/egyetemet végzett emberek is dolgoznak eladóként, mert pl. szakmájukban nem kaptam még munkát.
Elég szegénységi bizonyítvány rád nézve, ha az emberi viselkedést kapcsolatba hozod a leendő végzettségükkel.
Két fősulit végeztem, nem vagyok elszállva magamtól. Nem lehet elkülöníteni, hogy most az, aki eladó vagy egyetemista milyen, ez EGYÉNFÜGGŐ.
Párom Tesco-ban dolgozik másfél éve, pont nem az életrevalóbbak típust képviselik a munkatársai. Hazudnak, lusták dolgozni, el linkeskedik a melót, kétszínűek..stb. Na, ehhez mit szólsz?
És a vezetőnő meg egy rakás sz..r.
Kérdés: miért nem tanultál tovább, ha annyira irigy vagy arra, hogy ők magasabb végzettségűek?
Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!