Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek le jobban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le jobban egy eladó lányt mint egy egyetemistát? Holott az előzök életrevalóbbak, dolgosabbak?

Figyelt kérdés
A köztudatban mi a buták táborát képviseljük kb. Sokszor úgy érzem :) viszont "néhány" egyetemista lányra meg elég csak ránézni,süt róluk hogy együgyűek,mindegyik modellkedik szabadidejében és a legújabb Kájli Dzsenneres szájfényével pózol a facebookon/instagrammon a napi szelfin.(Tisztelet a kivételnek)Eladók között is vannak ilyen lánykák, de egyetemisták között meg kb. minden második.Ráadásul ők attól is rosszul vannak ha fel kell emelni egy dobozt nehogy koszos legyen a kezük.Számunkra pedig ez evidens hogy ilyet is kell csinálni.Most akkor mi vagyunk tényleg a butácskák ők meg a jövők?Honnan ez a sztereotípia?Én fordítva látom...
2017. máj. 13. 14:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

Miből gondolod, hogy életrevalóbbak és dolgosabbak?

Ne általánosíts.

Egyetemista vagyok, de dolgoztam Tesco-ban, és annyira embertelen volt az árufeltöltői munkájuk, hogy azóta pont, hogy jobban megbecsülöm azokat az embereket, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak.Na meg lehet, hogy dolgos vagy, viszont ezért nem fizetnek meg eléggé...

Én sem vagyok kimondottan karrierista, de tudom, hogy diploma nélkül megalázóan alacsony fizetést fogok kapni nagyon sok munkára - ezt pedig nem azért nem akarom, mert lusta lennék, hanem azért, mert ez modern rabszolgaság kb.

Szerintem egyébként többet is érdemelnének a bolti eladók/árufeltöltők, mert nagyon sokat güriznek.

21/L

2017. máj. 13. 22:38
 22/27 anonim ***** válasza:

az is egy általános jelenség, hogy aki nem végzett egyetemet, főiskolát, az az egyetemistákra és főiskolásokra vetíti ki a saját önbizalomhiányát, a saját kisebbségi érzésüket.

a kérdésed alatti kifejtés is ordít erről, mert hihetetlenül kínos érveket hoztál fel.

nyilván vannak ilyen emberek. a legtöbb egyetem nélkül is ilyen nagypofájú lenne.

nagyon sok egyetemista dolgozik ugyanolyan helyeken, mint te, mert rá vannak kényszerülve.

nem is értem, mitől lenne életrevalóbb vagy dolgosabb egy eladó. úgy képzeled az egyetemistákat, mint akik csak lógatják a lábukat egész nap...

"mindegyik modellkedik szabadidejében és a legújabb Kájli Dzsenneres szájfényével pózol a facebookon/instagrammon a napi szelfin.(Tisztelet a kivételnek)Eladók között is vannak ilyen lánykák, de egyetemisták között meg kb. minden második."

minden második? MINDEN MÁSODIK? nekem pl konkrétan egy ilyen csoporttársam sincs. :D

persze egyeteme válogatja, na meg hogy milyen szakon van. pl jogászok, gazdaságisok között a lányok többet foglalkoznak a külsejükkel, mint mondjuk egy info szakon. :D de ez se jelent önmagában semmit.

"Ráadásul ők attól is rosszul vannak ha fel kell emelni egy dobozt nehogy koszos legyen a kezük."

komolyan nem értem, honnan veszed ezeket. ezek ilyen a hasamra csapok érvek, és nagyon gyengék.

amúgy ja, butábbak az eladók, mint az egyetemisták (nyilván van kivétel). ezért is eladók.

a te munkádat egy robot is el tudja végezni. :D

ebben nincs semmi degradáló részemről. ha akartál volna, lett volna lehetőséged, akkor te is mehettél volna egyetemre, nem feltétlen a képesség hiányzik belőled. nyilván jó ember is lehetsz attól még, hogy nem vagy tanult ember.

egyébként nem nézem le az eladókat, nem viselkedek bunkón se velük (kivéve ha ők bunkóznak velem).

ne foglalkozz az ilyenekkel emberekkel és kész.

na meg azért akkor nyilván annak a sztereotípiának is van alapja, hogy az eladók butábbak...

dolgoztam én is boltban egy rövid ideig, fültanúja voltam, hogy milyen értelmiségi vita folyik a munkásemberek között...

a gépészmérnököt pedig egybe kell írni.

2017. máj. 14. 00:52
 23/27 anonim ***** válasza:

Valjuk be őszintén, alig tanultál valamit, és most vered a balhét, hogy egy tanulatlan liba többet ér.

Nem, tessenek tanulni, soha nem állok szóba diploma nélkülivel, és lehet lepontozmni :) Lúzer világ.

2017. máj. 14. 01:01
 24/27 anonim ***** válasza:
Most kom9olyan, ki megy eladónak? AKinek más nincs,nem egy észlénywek, és ez tény.
2017. máj. 14. 01:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már a dumát, nem egy szellemi lények, kicsit is okos legalább egy kamu szakot elvégez. Ők is emeberek, de nem az a színvonal, amit magam körül akarok látni. És lehet pontozni, ezek a nők múkörmöshöz és szoliba járnak, nem színházba, komoly zenei koncertre...

Perzse, majd a kondi terem szökevények felpontozzák a másikat, prolik vagytok, ennyi.

2017. máj. 14. 01:09
 26/27 anonim ***** válasza:
10 centi műkarom, szolis bőr, nos, szánalom a köbön.
2017. máj. 14. 01:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Tipikus, felveszik a térden szaggatott gagyát, rib*ancnak néznek ki, és még meg is kérdezik :) :D
2017. máj. 14. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!