Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek meg jobban a férfiak ha egy nagy autóval vagyok?

nagy autó=nagy pénisz
Ha nő vagy akkor is.

Az autó érdekli őket.
Na meg esetleg felmerül bennük, hogy te mit keresel olyan autóban és miből telt rá. (bár ez inkább a C-k esetében van)

De milyen nagy autó?:D
Mert lehet egy sima, hétköznapi régi/újabb családi egyterű, kombi, kisbusz, furgon, kisteher féle autó is, legalábbis az én olvasatom szerint (nálam már a kombi is nagy autónak számít)
Azokban én is "furcsállom" a nőt, mert ott mindig kb. férfiak ülnek és vezetnek.
Ha ilyenben látok nőt (pedig én is az vagyok :D) mondom, váó, ügyes, hogy el tudja vezetni! Parkolni is láttam ilyen nagy autóval női társat, és remekül beállt. Szóval nekik elismerésem.
De nagy kocsi lehet sport kocsi is, akkor meg gondolom a jó autó, meg persze a nő aki vezeti kicsit össze fonódik a fejükben és... :D folytatni szerintem nem kell.
Mondom ezeket nőként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!