Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetlen éjszaka után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetlen éjszaka után miért szívódnak fel a férfiak?

Figyelt kérdés

Történt már valakivel olyan, hogy szex után a férfi annyira eltűnt, hogy minden honnan letiltott titeket? Tehát minden magyarázat nélkül, sehogyan sem lehet vele kapcsolatba lépni?

És miért tesz valaki ilyet? Ez mire jó neki?

Hogyan dolgoztátok ezt fel? Annyira megalázó és rosszul esik ha valaki ilyet tesz a másik emberrel.

2022. ápr. 21. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:

Sok történetet hallottam már én is.

Én olyat is hallottam, hogy szex után tök jóban voltak továbbra is, pedig egyik sem akarta a folytatást, de az ismeretség megmaradt közöttük.

Sőt olyat is hallottam, hogy egy nem annyira jól sikerült éjszaka után mind ketten ismerkedtek mással is és egy idő után újra találkoztak és akkor már jó volt minden.

De persze minden történet más, csak itt az a gáz hogy nagyon durva módja ez a visszautasításnak és annak hogy nem kell a másik, amit ez a srác csinált.

2022. ápr. 21. 19:58
 52/65 anonim ***** válasza:
52%

51. "De persze minden történet más, csak itt az a gáz hogy nagyon durva módja ez a visszautasításnak és annak hogy nem kell a másik, amit ez a srác csinált."

Amikor a férfi ugyan ezt éli át, hónapokig vagy akár évekig, akkor bezzeg csak annyit mondotok hogy ez a dolga.

Szorítsa össze a fogát és menyen tovább.

Nehogy véletlenül is rossz hatással legyen rá a visszautasítás, mer akkor már selejt pali.

Nektek bezzeg egyszer előfordul akkor hattyú halála, és jaj nagyon sajnálni kell titeket.

2022. ápr. 21. 20:07
 53/65 A kérdező kommentje:

Én senkivel nem csináltam ilyet és nem is fogok.

Nem, ha egy férfivel ezt teszik, akkor is érthető hogy kivan. Természetes hogy az ilyen magatartás egy normális embernek nagyon rosszul esik. Attól, mert valaki férfi, még ugyanúgy szenved.

2022. ápr. 21. 20:41
 54/65 anonim ***** válasza:
52%
53. Aha kivéve akkor mikor ép nincs bajotok, mert akkor ilyet nem lehet mondani.
2022. ápr. 21. 20:51
 55/65 anonim ***** válasza:
szinteden felüli pasi.. Nem volt jobb nálad ezért beérte veled.
2022. ápr. 21. 23:18
 56/65 anonim ***** válasza:

AZ nem lehet, hogy ő vallott kudarcot és annyira szégyellte magát?

Volt merevedése? Beléd tudott hatolni? El tudott élvezni?

És neked milyen volt az együttlét? Ha nem is csúcsszuper, de legalább közepesen jó volt-e?

Volt-e előtted mással is testi kapcsolata? És neked?

Bármi lehet, még az is, hogy látens meleg, és a veled való szex közben döbbent erre rá.

2022. ápr. 21. 23:32
 57/65 A kérdező kommentje:

56: nem élvezett el, és nekem sem volt fenomenális.

Erre már én is gondoltam, hogy neki ciki és emiatt nem mert újabb találkozást kezdeményezni. Aztán mivel én sem mondtam, lehet szégyellte az egészet és ezért alakult így. Azt mondják az ilyesmi férfiaknál nagyon ciki.

2022. ápr. 21. 23:54
 58/65 anonim ***** válasza:
Kicsit nehéz elképzelnem a történetet. Azt írod, több mint egy éve ismered, ez idő alatt jártatok és nem volt egyikőtöknek se más partnere? Ezalatt az 1 év alatt mit tudtál meg róla, ismered a barátait, családtagjait, munkáját, hobbit? Miért kellett téged több mint 1 évig győzködni, hogy egyáltalán lefeküdj vele? Miben nem voltál biztos, és végül miért mentél bele?
2022. ápr. 22. 06:43
 59/65 A kérdező kommentje:

Egy év alatt csak ismerkedtünk.

Jól megismertük egymást szerintem.

Nem voltam biztos benne, féltem hogy meg fog bántani és nem voltam abban biztos hogy érez irántam valamit. Tehát azért voltak megérzéseim.

Csak aztán a vége felé azt mondogatta, hogy én csak hülyítem.

Ráadásul az egy év alatt volt olyan is mikor randizni akartunk, csak valahogy előtte vagy aznap eltűnt és azt mondta közbe jött valami.

Ezért nem voltam benne biztos, jó ötlet lenne összejönni, lehet jobb lett volna csak haverkodni.

De mielőtt összejöttem volna vele, nagyon erőszakosan győzködött, és mindig azt mondta csak hülyítem. Intem szelfit is akart kérni, de nem küldtem, és emiatt képes volt majdnem összeveszni velem.

2022. ápr. 22. 10:39
 60/65 anonim ***** válasza:

"AZ nem lehet, hogy ő vallott kudarcot és annyira szégyellte magát?

....nem élvezett el, és nekem sem volt fenomenális."

Ez az egészben a lényeg. Ezért tűnt el. Ha ezt már az elején leírod, akkor nem kellett volna ennyit találgatnunk. Ő valószínű szexcentrikus, és nem gondolkodik úgy mint a nők, hogy majd idővel összeszoktok. Őt nem érdekli az "összeszokás". Ez van sajnos. Kár vele foglalkozni. Biztos találsz mást akivel jobb lesz, aki nem menekül el ha elsőre valami nem jó.

2022. ápr. 22. 10:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!