Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy egyetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egyetlen éjszaka után a nő szívódik fel?

Figyelt kérdés

Ugye a fordítottjára vagy több példa van, vagy csak gyakrabban hallani, mert a nők talán jobban zokon veszik az ilyesmit, vagy egyszerűen csak nyiltabban beszélnek róla.

Randiztam egy lánnyal négyszer, a negyedik randi után együtt töltöttük az éjszakát, minden jó volt, aztán se szó se beszéd eltűnt és letiltott mindenhonnan. Járt már így valaki? Mire véljem ezt? Legalább mondta volna a szemembe hogy mi volt a baj, így tényleg nem tudok gondolni semmire mert minden tökéletesnek tűnt (a méretemmel sincs baj, mielőtt az első 3 hozzászólás erről szólna).

2022. márc. 7. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Én már szívódtam fel. Az éjszaka rendben volt, de többet nem akartam semmit a pasitól.
2022. márc. 7. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt férfiak is előszeretettel eljátsszák, nőben is van ilyen, mint a példa mutatja. Nincs mit tenni, jobbnak látta így felszívódni, szerintem felesleges az okokat keresni, fogd fel úgy, hogy volt egy jó éjszakátok. Ha benne nem volt annyi gerinc, hogy megmondja, miért nem akarja folytatni, akkor nem érdemes időt pazarolnod rá.
2022. márc. 7. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nokent azert nincs fogalmam sem, mert mikor csak szexet akartam valakitol, nem talalkoztam volna negyszer, hanem pl tarskereson ramenos voltam es szex egybol. Igy ez nagyon furcsa. De ne gondolj arra, hogy ennyire rossz voltal az agyban. Inkabb a csaj az eszevel akart teged, de szex kozben a varva vart dolgot nem hozta meg a bemeseles, es elszaladt.
2022. márc. 7. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!