Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen éjszaka után miért szívódnak fel a férfiak?
Történt már valakivel olyan, hogy szex után a férfi annyira eltűnt, hogy minden honnan letiltott titeket? Tehát minden magyarázat nélkül, sehogyan sem lehet vele kapcsolatba lépni?
És miért tesz valaki ilyet? Ez mire jó neki?
Hogyan dolgoztátok ezt fel? Annyira megalázó és rosszul esik ha valaki ilyet tesz a másik emberrel.
Ha nem volt jó neki a szex, akkor viszont abszolút semmit nem érzett és nem is jelentettem neki semmit.
Nekem már volt olyan hogy sokkal szerelmesebb voltam egy olyan srácba, aki kevésbé volt jó az ágyban és volt egy olyan akivel a szex nagyon jó volt, de nem éreztem úgy iránta.
Tehát ha egy szex miatt valakit dob az ember, akkor tuti semmi érzelem nem volt iránta. Főleg hogy azt is mondják az első szex egy új emberrel nem is mindig jó. Össze kell szokni.
egy év ismerkedés után így felszívódott? Ez azért furcsa. Nem történt semmi amiért ezt tenné?
Egyébként ne kihasználásnak fogd fel, mert te is akartad a szexet.
Nem történt semmi olyan, ami miatt oka lett volna rá. Nyilván neki volt baja valamivel. De azt meg lehet mondani.
De amiatt kihasználás mert neki nem jelentettem semmit és mert eltűnt. Ha én tudom ezeket előre, nem megyek bele.
Hát az még milyen megalázó amikor több év szexelés után mondja azt a másik fél, hogy "egyébként nem is volt veled olyan jó a szex".
Akkor miért nem szólt előbb? Az ilyen emberben szerinted van egy csepp szeretet is a másik iránt?
Lehet hogy nem lehet az ilyen szitukat kihasználásnak nevezni, mert mindkét fél beleegyezésével történt.
De igazat adok a kérdezőnek abban, hogy a másik emberben milyen érzések játszódnak le? Egy évnyi "érzelmet" kidob az ablakon?
Én személy szerint jobban szeretem ha elém állnak és egyenesen elmondják, ha velem van a baj. Csak ne sértő stílusban adja elő.
Nagyon sokszor győzködött hogy majd milyen jó lesz a szex stb.
Azt is elmondta akárhogy is alakul közöttünk a dolog mindig számíthatok majd rá az életben.
De itt nem is a megfogalmazás a lényeg. Lehet nem használt ki, vagy lehet baja volt a szexel és nem köteles velem maradni. De azért ne ő legyen már a jó és az az ember aki gerincesen járt el. Mert ez nem így van.
Persze én is hibáztam tuti nem vettem észre valamit a jellemében, viselkedésében ami arra utalt, nem rendes, de én akkor is szerettem volna egy normális pasit, voltak érzelmeim is, ezért nem ezt vártam volna és tényleg nagyon rossz. És tényleg nem kívánom senkinek.
Elmondanám hogy ő sem volt annyira profi, látszott hogy még össz kellene szoknunk, de pont itt jön képbe amit már írtam korábban.
Én attól hogy nem volt tökéletes vele, még simán gyakoroltam volna a dolgot, hiszen nekem fontos volt az ember maga.
Ha ő sem találta tökéletesnek, és ezt meg tudta tenni, akkor én senki sem voltam számára.
Igen, biztos így van. De én nem vagyok férfigyűlölő.
Csak nagyon rosszul esett ez ami történt.
Van egy rossz hírem! Szexre se kelletél.
A férfiak a szex után döntenek arról hogy kell e a nő. Mivel sz@r volt veled ezért nem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!