Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetlen éjszaka után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetlen éjszaka után miért szívódnak fel a férfiak?

Figyelt kérdés

Történt már valakivel olyan, hogy szex után a férfi annyira eltűnt, hogy minden honnan letiltott titeket? Tehát minden magyarázat nélkül, sehogyan sem lehet vele kapcsolatba lépni?

És miért tesz valaki ilyet? Ez mire jó neki?

Hogyan dolgoztátok ezt fel? Annyira megalázó és rosszul esik ha valaki ilyet tesz a másik emberrel.

2022. ápr. 21. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
8%

Olyan vagy, mint a faszik mikor hisztiznek, hogy miért hagyja egy nő, hogy fizessék az első randi költségeit, ha egyszer utána nem akar folytatást.

Csezdmeg tanuljatok már meg felelni magatokért. Ha valami csak érdekből megy, önzetlenül nem, akkor ne csináljátok. Ne basszatok és ne hívjatok meg embereket, ha csak azért tennétek, hogy elérjetek vele valamit. Ez zsarolás és ezt nőként mondom.

2022. ápr. 21. 14:15
 12/65 anonim ***** válasza:
100%

"miért nem lehet előtte megmondani"

Mert akkor sokan visszalépnek és nincs szex.

Hogyha ez veled többször előfordult, rossz emberismerő vagy, azt javaslom nyújtsd el az ismerkedési szakaszt, hogy kiszurd a számodra nem megfelelő jelölteket. Az életben mindig lesz olyan személy aki ki akar használni, tőled függ kinek adsz esélyt.

2022. ápr. 21. 14:16
 13/65 A kérdező kommentje:

Sok ideje ismerkedtünk, több mint egy éve.

És nagyon jól tudta én nem futó kalandot keresek és nem egy éjszakát szeretnék.

Ezek tudatában viszont kihasználás.

És ha nem is tisztáznak előre semmit, akkor is nagyon rossz érzés ha a másik többet szeretne és lehet ezzel még inkább kötődik a másikhoz, hiszen ezzel közelebb kerültek egymáshoz. Így borzalmas érzés annak akit így dobnak. Nem kívánom senkinek.

2022. ápr. 21. 14:26
 14/65 anonim ***** válasza:
97%

"Ha valami csak érdekből megy, önzetlenül nem, akkor ne csináljátok. Ne basszatok és ne hívjatok meg embereket, ha csak azért tennétek, hogy elérjetek vele valamit"

Milyen érdek? Én olyannal akarok szexelni, aki nem hagy ott szex után. Erre a szexre igent mondok. Ha tudom, hogy szex után lelép, akkor nem akarok vele szexelni. Ezen mi olyan rohadt bonyolult?

2022. ápr. 21. 14:28
 15/65 A kérdező kommentje:

Mert tényleg megalázó az egész.

Tehát lehet mondani nem jó emberismerő valaki, vagy várni kell, de régóta ismertük már egymást. De mindegy, van akik kb két hónap után annyira egymásba szeretnek hogy sokáig együtt maradnak. Tehát nem minden esetben az idő számít. Ha szerelmes lesz az ember, az azonnal is kialakulhat. Erre nincs recept, hogy milyen hamar kerül sor a szexre. Bármelyik esetben alakulhat jól. De én azt gondolom ha a másik tudja milyen vagyok és tudja mit szeretnék, akkor szándékosan félrevezetni az szélhámosság.

2022. ápr. 21. 14:30
 16/65 anonim ***** válasza:

Akkor jöjjetek össze, nagyobb az esély, hogy valaki együtt marad veled, ha egyáltalán együtt vagytok

2022. ápr. 21. 14:40
 17/65 anonim ***** válasza:
Szex nélkül kevés ember fogja azt mondani, hogy kapcsolatban van veled.
2022. ápr. 21. 14:42
 18/65 anonim ***** válasza:

Akkor pedig egyre nagyobb az esély arra, amit előző oldalon már írtam, hogy nem volt jó neki a szex veled.

Aztán nem akart magyarázkodni, mert ha ezt megmondja, az még megalázóbb lett volna.

2022. ápr. 21. 14:44
 19/65 A kérdező kommentje:

14: igen, én is ezt gondolom.

Ha tudom előre hogy így alakul, tuti nem szexelek vele. Nem azért ismerkedek, hogy utána aljas módon kihasználjanak és eltűnjenek én meg azt sem tudom mi van. Mert ennél még az is jobb mikor együtt vannak az emberek majd szakítanak valami miatt és akkor ugye tudja az ember az okát.

De itt az én részemről nem ennyi volt. Soha eszembe sem jutott volna még csak ránézni sem a srácra ha tudom ez lesz a vége. És pont így van vége. Nagyon gáz.

2022. ápr. 21. 14:44
 20/65 A kérdező kommentje:

Ez meg a másik.

Sok embernél ki sem alakul komolyabb kötődés amíg nincs testi kapcsolat. Van olyan is aki csak szex után lesz szerelmes. Tehát nem az a baj hogy lefekszik valaki a másikkal.

2022. ápr. 21. 14:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!