Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan párja másnak is akinek a keze éjszaka állandóan a gatyajaban van?
🤨🤨
Pedig rendszeresen élünk szexuális életet. Legalább minden másnap van szex vagy sokszor mindennap is.
2 éves kapcsolat amúgy.
Mármint a párod keze a te gatyádban, vagy az ő keze az ő gatyájában?
Ha a te gatyádban van a keze, akkor az ilyen "enyém vagy" markolászás, az összetartozás, birtoklás érzésére használja. Ha az övében a saját keze, akkor az szorongás, sokszor korábbi zaklatás jele, hogy szereti fogni a saját nemiszervét.
Nekem volt ilyen exem. A kapcsolatunk már nagyon a végét járta. Akkoriban már nézelődött más lányok fele is, mert folyton szakítottunk s aztán újra és újra összejöttünk. Én is ezen kaptam egy alkalommal, nem sokkal ezután belenéztem a telefonjába, és nem hiába volt.
De ez csak az én esetem, attól lehet igazak a fenti vélemények.
Ébren is gondolatrendőrségest játszol, vagy csak az álmait ellenőrzöd?
Te miről szoktál álmodni? Ajánlatos amúgy belegondolni, hogy te vajon mit csinálsz álmodban forgolódva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!