Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jársz valakivel, szed állítása szerint fogamzásgátlót, de ez nem igaz, akkor jogosan kell majd fizetnie gyerektartást az átejtett apukának?
Félreértés ne essék, csak elméleti, bárminemű egyezése a valósággal a képzelet műve. Csak felmerült bennem, mint kérdés.
Ellenben régen is tudtommal voltak férfifogó praktikák, ha pl a szerető teherbe ejtette, akkor keresett egy palimadarat, akivel elhitette, hogy tőle terhes, meg hasonlók.
A kérdés arra irányul, hogy a jog ezt hogy kezeli a valóságban?
Mert ugye manapság ha egy nő azt mondja, hogy szexuálisan zaklatták, bármilyen híres, elismert személy, vizsgálat és érdemi nyomozás nélkül, 1 személy állítása alapján derékba törik a karrierje. Hasonlóan, mint most a terhelt háborús fél nemzetiségét képező művészek.
Lassan eljön a ti időtök, szerintem csak évek kérdése, és megszűnik ez a dilemma.
Á felesleges.. Elmondásod szerint a logika érdekel kérdező, de folyton letérsz a gondolatvonalról, új tényeket hozol be és rosszindulatú vagy. Veled nem lehet vitatkozni, mert az igazat sulykolod, és ha valami nem tetszik, ELTÉRSZ:
Pl ennél:
-Akármennyire is sulykolod, ez nem így van, bár nagyon kényelmes lehet úgy hazudni mint a politikusok, leígérni a csillagos eget is, aztán a felelősség alól kibújni ha már nem kényelmes.-- hogy jön ide a politika? Ki hazudik?? Az emberek nem ismerik tökéletesen magukat, emberek, hibáznak, gyakran felelőtlenek és erre csak utólag jönnek rá, ez egy tanulási folyamat, és el kell bukni párszor, mire az ember rájön, milyen nagyon keveset is tud magáról és a világról! Ez nem direkt körmönfont hazugság és szépítés, mint a politikában, az emberek jó érzéssel ígérnek meg valamit, majd nem akarják tartani, mert már többet tudnak. A szándék attól még nem rossz, mint a politikában, nem félrevezetés és mismásolás!
Miért is? Az lenne igazságos-- ez a gondolat mi, hogy jön bármihez?? A tested figyelése nem védekezi mód(hőmérőzés sem, számolás sem, nekem pl sosem voltak szabályos ciklusaim, az emberi test nem robotüzemmódban van, hogy meg tudd mondani mikor van peteérés. Az ideális esetet mutat, amit meg nagyítóval kell keresni nőknél).
Következő reakciók tiszta mellébeszélés, totál logikátlan, hogy jön az, hogy mi használjunk többet is, hogy nagyobb legyen a hatékonyság és ennek örülnünk kéne?? Anyáám..:)
Nem tudtam, hogy lejárt, ha tudom, nyilván nem szedem be. Egyszerűen nem néztem meg. Teljesen tudott magáról, nem ájultra itta magát, ő kezdeményezett, ő végezte a nagyobb részét a dolgoknak, nem először találkoztunk, ő mászott rám(és teremtett lehetőséget a szexhez, direkt úgy indult), illetve előtte megkért, hogy szedjek bogyót, mert ő nem fog gumit húzni, hisz úgy nem jó neki, én meg rendes voltam, "jajj szegénynek nem lesz úgy jó, már szedtem korábban, most majd szedek miatta is" Előtte 5 évig szexeltem megszakításossal foggátló nélkül a korábbi kapcsolataimban, volt, hogy foggátlóval, volt, hogy nélküle, ha nem velem történik az egész, el sem hiszem, hogy ilyen lehetséges. Menstruáció után voltam vagy 4-5 nappal, se előtte, se utána nem szexeltem pár hétig, a gyerekem meg itt van egy ilyen alkalomból. Rohadtul nem így akartam, de mikor már benne voltam a helyzetben, nem tudtam máshogy érezni, nem tudtam abortuszra menni, pedig minimális ellenérzésem sincs, ha más megy, sőt, de én nem tudtam megtenni. Komolyan azt gondolod, hogy ez politikusi hazugság és megvezetés, hogy kigondoltam, meg minden? Az emberek nem ismerik magukat, senki nem ismeri ennyire magát, hogy egy megrázó helyzetben mit fog cselekedni. Páran vannak, akik vagy nem gondolnak bele, vagy azt hiszik ők mindent tudnak, aztán vagy úgy lesz, vagy nem.. Ilyet nem ígérhet neked senki, és aki meg is teszi, nem rossz szándékból teszi!
29-es Köszi, egyetértek, hasznosak a tapasztalataid. Annyiban más a véleményem, hogy az elköttetés annál játszik, aki nem is akar utána gyereket, mert némely esetben nem sikerül a visszaállítása, ill. annál is lehet néhány kirívó esetben gyerek, ha nem jól sikerül a műtét.
Nyilván pár eddigi hozzászólót nem érdekli, hogy egy férfi később szeretne gyermeket nemzeni.
30-as, igen, ez a kombináció elég sokrétű, jó látni hogy valaki otthon van benne.
Bocsi, lehet parasztság volt, tisztelet az igényes kivételnek, akikkel tényleg véletlenül történik, de meglepően sok gyermekkorú él már nemi életet, és késöbb sem lesznek tudatában saját testük működésével.
Volt barátnőmet én kellett felvilágosítsam ilyen dolgokról, pedig kiemelkedő tanulmányi eredményei voltak... ne engem hibáztassatok, hanem az oktatást.
31-es
"We wanted to develop a non-hormonal male contraceptive to avoid these side effects," Dr Noman
- a forrás szerint ígéretesnek tűnik
32-es "Veled nem lehet vitatkozni," ha így látod annak örülök, de bármilyen vitában, ha rendesen zajlik részt veszek.
"Az emberek nem ismerik tökéletesen magukat," -Ez így van, de aki ennyire nem ismeri magát, azzal az emberrel nem lehet előre tervezni, komolytalan, de az az én erkölcsi normám, elfogadom hogy a tiéd más és tiszteletben tartom. Valószínűleg egy olyan nővel, mint te nem is lépnénk egyről a kettőre.
A többi részére nem válaszolnék, az már nem vita szerint zajlik
"mert ő nem fog gumit húzni, hisz úgy nem jó neki" -Megkértelek ne láss bele engem a sztoridba én nem vagyok ilyen, nem tárgyiasítom így le a nőket, a frusztrációdat ne rajtam add ki.
Örülök, hogy megtartottad a gyerekedet, minden elismerésem és tiszteletemet megérdemled ezért, még ha nem is elvi okai voltak, inkább valami megfoghatatlan. De én olyan fajta vagyok, és úgy látom másokon is hogy szeretnek tervezni, nem az időjárás, meg a páratartalom alapján döntenek, s rúgnak fel dolgokat.
33-as
Te biosz zseni, nem úgy működik, mint a bogyó, hanem megfigyelésen. Ha tudom, hogy akkor van(előző pár hónap megfigyelése), akkor nem dugod meg.
-_- Mégis csak igazam volt, halvány fogalma sincs páraknak a kérdésben, de beleokoskodni, kiragadni dolgokat azt megy.
Köszönöm az eddigi erőfeszítéseket a témában. :)
Igen, biztos halvány fogalmam sincs. Kb.10 éve hőmérőzöm😂
De szerencsére te pasiként így hogy már olvastál róla, mindent tudsz🤣
#35 hagyjad, ne adjunk olyan véleményére, aki szerint igénytelenek vagyunk, ha menstruációkor nem történik minden a terv szerint, és véletlen átázunk:D
Mert ugye, ha kívül-belül tökéletesen ismered a tested, ez sosem történik meg, ez pontosan ettől függ:D Köszönjük, hogy férfiként, mindenféle menstruációs tapasztalat nélkül, ezt elmagyaráztad nekünk.
#36! Igen, szerintem továbbképzésre kéne hozzá járnunk, hogy megtudjuk, milyen a nők élete 😂
Azért mert férfi vagyok, még lehet igazam, de kontextust értelmezni viszont nem tudtok.
Ha 10 éve valamit rosszul csinálsz arra én nem lennék büszke. Ha olvastad volna eddig a válaszaimat egyértelmű lenne, de leírom újra:
AkkorTÁJT amikor RIZIKÓS az ember vagy jobban védekezik, vagy nem él nemi életet, és/vagy gumit is használnak. De te jobban tudod... magadat nevetségessé tenni.
Köszönöm feministák:
Leírtátok magatokat, majd visszaut ez a nagyképűség még, csak ne csodálkozzatok.
(ÉRTELMEZNI: Ugyan úgy, ahogy vannak mosdatlan igénytelen férfiak, úgy nagyon sok nő ki van parfümözve, festve de a lába között a higiénia nincs rendben, ellenben ez egy férfin elsőre meglátszik ha nem így van. Ez tény, keresgéljetek hasonló témakörben, férfiak elmondásait, biztos rosszul érzik és velük van a baj, hogy nem értik a nők higiéniáját.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!