Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában fölényesek?
Figyelt kérdés
Az internetes fórumokon és a médiában úgy tűnik, hogy mindig nagyon lenézően beszélnek a férfiakról, kizárólag a negatívumokról és azt hangsúlyozva nekik mennyire nincs szükségük rájuk, arra sem méltóak, hogy csorgassák a nyálukat utánuk. Élőben azért nem mindegyik, vannak kedves, szerényebb nők is, akik kvázi ugyanúgy embernek tekintik a férfiakat is, mint mások. Szerintem az van, hogy a mai világban mindenki eldobható lett és a szex meg a pénz még látványosabban dominál mindent, mint eddig, ezért, akik nem rendelkezik ezekkel az erőforrásokkal, azokkal lekezelően bánnak az online világban legalábbis.tegnap 11:04
1/5 anonim válasza:
A mai nők nem alkalmasak párkapcsolatra. Ez sokakat megbotránkoztat, de ez az igazság.
2/5 anonim válasza:
Ő is társat keres, nem kellene lenézőnek lennie. Ő, ők is boldogtalanok társ nélkül ugyanúgy mint a másik nem.
4/5 anonim válasza:
Online gyakran általánosítunk, mert nem egy konkrét személyről beszélünk, hanem a többségről. Ha élőben ott van velem szemben egy férfi, aki normálisan is viselkedik velem, akkor vele minek bunkóznék? Vannak férfi haverjaim, a kollégáim nagy részét is bírom, persze biztos ismerek olyan férfiakat is, akiket ha nem csak felszínesen ismernék, akkor rosszabbakat gondolnék róluk, de amíg nem adnak okot erre, addig normálisan állok hozzájuk. Akiről tudom, hogy egy fsz, azzal nem vagyok kedves élőben sem.
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam annak, de nyilván mások látatlanban mondhatnak annak.
Nem, amúgy élőben annyira nem rossz a helyzet, még mindig van egy réteg, aki a családjából veszi a mintát és nem a sorozatokból. Szerintem amúgy, ha egy lány jóban volt az apjával sokkal kevésbé lesz elvakult lenéző véleménye a férfiakról.
tegnap 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!