Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jársz valakivel, szed állítása szerint fogamzásgátlót, de ez nem igaz, akkor jogosan kell majd fizetnie gyerektartást az átejtett apukának?
Félreértés ne essék, csak elméleti, bárminemű egyezése a valósággal a képzelet műve. Csak felmerült bennem, mint kérdés.
Ellenben régen is tudtommal voltak férfifogó praktikák, ha pl a szerető teherbe ejtette, akkor keresett egy palimadarat, akivel elhitette, hogy tőle terhes, meg hasonlók.
A kérdés arra irányul, hogy a jog ezt hogy kezeli a valóságban?
Mert ugye manapság ha egy nő azt mondja, hogy szexuálisan zaklatták, bármilyen híres, elismert személy, vizsgálat és érdemi nyomozás nélkül, 1 személy állítása alapján derékba törik a karrierje. Hasonlóan, mint most a terhelt háborús fél nemzetiségét képező művészek.
"Személy szerint a rézgyöngy megoldás tetszik, ha lesz társam, szeretném ezt használni vele és a hőmérős módszerrel mindketten védekezni az olyan termékeny napjain."
Nekem is szimpi a réz, de mi az, hogy szeretném ezt használni vele??? Gondolom mikor leírtad, neked is feltűnt, hogy TE EZT NEM HASZNÁLOD, mert ez nem a te testeddel áll kapcsolatban. EZT Ő HASZNÁLJA! A hőmérőzést is! TE EZEKET NEM HASZNÁLOD! Te ilyenkor nem használsz semmit! És ezért ugyanolyan felelősséged van. Az nem számít, hogy "betartatod e vele, amit ígért", mert ilyen nincs!
Ha te nem húzol gumit, akkor te nem használsz semmit, így a terhességért pont annyira felelős vagy, akár hazudik, akár hibázik, akár ő nem védekezik. Ez nem mentesít téged a felelősség alól, mert TE továbbra sem védekezel, ha nincs rajtad gumi. Amúgy már találtak férfi foggátlót, de volt pár olyan tulajdonsága, mint a nőinek, ezért nem dobták piacra, mert hirtelen az túl veszélyes lett(trombózis, nemi vágyban zavarok), bezzeg a másik nemnél ez tök oké.
Rólad nem kerül le a felelősség, mert azt hitted a nő védekezik helyetted is, így nem kell gumit húznod! Ez nem így működik, a nő nem vállal a te spermáidért felelősséget, akkor sem, ha megígéri. Nem tudom mi nem világos az anyúsüléses példánál. A te testedet te vezeted. Nem nyomhatod rá a baleset elkerülésének felelősségét akkor sem, ha önként vállalja, így a következmények alól sem bújhatsz ki.
12-es. Amire reagáltál, az egy személyes elhatározás a jövőre nézve, mert szeretném kímélni majd azt, akivel érdemes lesz.
Szerintem kombinálva a kettőt, kikerülve az olyan napokat, vagy óvszer használata mellett simán teljesíthető 99,8%-ra a védekezés ismereteim szerint, főleg megszakítással.
Ne láss be mögém mindenfélét, ne indulatból írj. Amit írtam közösen így védekeznénk, ez a lényege. Olyannal úgysem élnék óvszer nélküli nemi életet, ahol ne tudnám felvenni a felelősséget érte.
Nem helyettem védekezik a nő, hanem velem, szóval a feminista érzületet mellőzd.
Azt valószínűleg te is tudod, hogy nem csak a férfinek jó érzés gumi nélkül, a gumi elhagyása jórészben szerintem közös döntés, hallomásaim szerint. De talán 1 alkalommal, ha szeretkeztem gumi nélkül, akkor is csak azért, mert lecsúszott.
Nem helyettem védekezik a nő, hanem velem.
Én értem, kezd is tudatosulni bennem a dolog, bár nem hittem, hogy ennyien ilyen szabálykövetők az emberek a védekezésben, amennyire most kiáll mindenki az állásponja mellett.
Én természetesen használtam azzal az 1 személlyel mindig gumióvszert, akivel volt olyan kapcsolat kettőnk között, hogy létesítsünk nemi kapcsolatot.
Nem vagyok csajozógép, sem selyemfiú, nem fekszek le hosszabb ismeretség nélkül senkivel, egyszerűen érdekelt, hogy hogyan lehet kivédeni az elmebetegeket egy kapcsolatban.
Szóval a közös megegyezés, hogy itt élettársi, házassági elhatározás, vagy azzal felérő egyéb nélkül senki nem húzza le a gumit. Jól értem?
Amiről te beszélsz, az csak közös megegyezés a védekezés módját illetően, de attól még semmi szereped nincs benne, mert nem te használod… ez nem feminizmus, hanem tény.
Mondom ezt úgy, hogy tablettát szedek és nem várom el a férjemtől, hogy óvszert is használjon. Ez egy közös megegyezés, de mi azt is megbeszéltük, hogy mi a terv, ha csődöt mond a tabletta bármilyen okból. De attól még ne csináljunk már úgy, mint ha nem én védekeznék a kapcsolatban:D
Ha bedugja, az meg beleegyezés a gyerekbe.
"itt élettársi, házassági elhatározás, vagy azzal felérő egyéb nélkül senki nem húzza le a gumit"
Én ezzel sem, mert nem fogok bogyókat szedni meg azon izgulni, hogy mikor esek teherbe.
Mondtam, feministák véleménye nem érdekel.
Akkor köttesd el magad nősoviniszta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!