Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pár az egyetemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár az egyetemen ismerkedik meg, ugyanakkor végeznek, viszont a nő többre viszi időközben, az nem csorbítja a férfi tekintélyét a nő szemében?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kevésbé jó képességű, kevésbé "törtető" a férfi a szakmájában, emiatt nem jut olyan magasra, mint a nő, pedig ugyanakkor végeztek, ugyanonnan indultak. Nyilván egy egészséges személyiségű pár esetében ez kevésbé lehet probléma...Mi a véleményetek?
2022. ápr. 3. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hármast adom. Szóval szegény férfit sajnálni kellene, meg igazat adni neki amiért xarul érzi magát, hogy a nője többre vitte a szakmában? Miért, egy nő csak jól érezheti magát tőle? Őt nem zavarhatja, ha a férfi sikeresebb nála? Miért is ne, a nő elégedjen meg kisebb fizetéssel, esetleg hagyja is ott mindjárt a munkáját, mert semmi értelme és legyen háziasszony?

Egyébként voltam ilyen kapcsolatban, nem ezért lett vége, de sokkal sikeresebb volt nálam, okosabb volt és soha semmi irigység nem volt bennem nőként. Amelyik férfi fordított esetben ettől xarul érzi magát, az nem is férfi, mert anyagiakban mér mindent.

A férjem szintén sokkal okosabb nálam, egy időben 4x-esét kereste az én béremnek, bár nem egy szakmában vagyunk. Aztán változtak a dolgok és most én keresek sokkal többet. Tudod mit érez? Büszkeséget. Minden alkalommal elmondja, hogy mennyire büszke rám, hogy ilyen sikeres és jól kereső nő lett belőlem. :)

2022. ápr. 3. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Annak csorbítja aki komplexus . Értelmes ember örül a másik sikerének .A nőre is fel lehet nézni, és feminista sem vagyok.
2022. ápr. 3. 18:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Jó de nem csak a férfi dolga, hogy ne legyen komplexusos...ugyanúgy függ a nőtől is úgy gondolom. Mert hiába vagyok büszke rá és dicsérem, ha úgy látom hogy elveszik az éterben a dicséretem, és csak a saját magát építi azzal hogy megerősítem hogy milyen ügyes, az sokra nem visz. Tapasztalatként mondom ezt, volt rá példa hogy olyan nő volt az életemben, akit hiába dicsértem, nem kaptam vissza semmit, csak hajtogatta hogy ő milyen profi már, én megdicsértem megint, aztán megint magát fényezte. Egy idő után már nem szívesen dicsértem, és néztem fel rá.

Ezzel csak azt akarom mondani hogy ez is kettőn áll szerintem.

2022. ápr. 3. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
13. Nyilván van ilyen is .
2022. ápr. 3. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!