Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarsz felejteni valakit de az ezotéria közbeszól?
Nagyon durva példák:
Nézem a híreket erre a kis sarokban éppen írja ki hogy hány fok van és hozzá a várost. Természetesen az a város, ahol az említett fél lakik.
Vagy be van írva a naptárba, hogy (Józsika napján cementes) és láss csodát, az említett felet Józsinak hívják és a tüzépen dolgozik. Nem hittem a szememnek.
Vagy ugyanolyan autó parkolt le mellém, mint amilyen neki van és kapaszkodjatok meg a szín is stimmelt.
Olyan is volt, hogy az egyik ismerős mutatkozott be ugyanazzal a névvel. Hát megáll az eszem!
Hogy a viharba felejtsek el így valakit? N :(

Szerintem is csak ki vagy hegyezve a rá utaló dolgokra. Mindenhol mindent észreveszel, ami rá emlékeztet. Én is ilyen vagyok. Még mindig észreveszem az olyan színű és típusú autókat, mint az övé.
F

Velem is ez van.😅
Mikor már úgy érzem túlvagyok rajta, meglátom a nevét (vezeték), stb., amiről egyből beugrik.🤷

Jelen! B*asszus, ne értsetek félre, de annyira jó olvasni, hogy nem csak velem történnek ilyenek, hanem mással is. Kezdem elhinni, hogy mégsem vagyok (remélhetőleg) totál hülye. :D
Egyébként egyetértek azzal, hogy valószínűleg jobban ki vagyunk hegyezve a velük kapcsolatos dolgokra. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor még nem volt fogszabim. Addig kb soha, senkin nem vettem észre, ha volt nekik, aztán ahogy én is megkaptam már konkrétan mindenhol fogszabályzós embereket láttam. :D Majd mikor levették, megint alig láttam valakin, hogy lenne.
Itt is ilyesmik vannak. Pl az én ... hát hogy is fogalmazzak "kiszemeltem" céges kocsijának egy idő után megjegyeztem a rendszámát, mármint az első 3 betűt. Azóta megszámlálhatatlan alkalommal véltem felfedezni különböző parkoló kocsikat, amiknek vagy ugyanígy kezdődött a rendszámuk vagy pl az első két betű fel volt cserélve benne. Nyilván egyből arra asszociáltam és ő jutott eszembe. Unokatesóm nem rég új kocsit vett, hát nem pontosan ugyanaz az első 3 betű, mint az ő cégesének? :D Aztán volt olyan, hogy le akartunk menni bnőkkel a Deákra egyik hétvégén, de végül átraktuk kövi hétre és pont akkor volt ő is ott haverokkal. Mondanom sem kell, azóta minden új embert, akit megismerek úgy hívják, mint őt. :D Mármint keresztnevet illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!