Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik karmikus kapcsolat?
14 eves koron ota,rettenetesen vonz egy nalam 2 evvel idosebb ferfi.kivulrol belurol nagyon szeretem.o a zsanerem.Nem tudok masra gondolni.
Tudom,hogy en is nagyon tetszem neki,de megsem alkotunk egy part!
Es ennek mar 20 eve.
Erre csak Az Úr tudja a választ, de ő nem nyilatkozik.
Szerintem nincs. És ha lenne sem hinnék benne. Mert amikor elfogadjuk, hogy létezik, karma, sors, végzet, hívd aminek akarod, akkor kivesszük a kezünkből az irányítást a magunk sorsa felett, és a bizonytalannak adjuk. A szerencse és véletlen velősen közrejátszhat az életben, hogy segítsen vagy hátráltasson minket. De én szeretnék abban a tudatban meghalni, hogy az életem csak rajtam múlott és semmi nem volt megírva előre.
Így nem kell várnom a legkisebb királyfit, nem kell éveket felmorzsolnom a semmiért. Ha valami nem működik, akkor fejlesztem magam, vagy másba kezdek.
Amúgy ezt a rajongást le lehet építeni tudatosan... tudom, mert én is megtettem már.
Koszonom a valaszokat!
10-eve ,1 evet eggyutt voltunk,az fantasztikus volt!De sajnos az erzelmi inteligenciank hianya miatt.es a rosz komunikacio miatt,na meg egy kis buszkeseg altal is szetmentunk.
Es ha azota is latom megremeg a fold alattam.Es latom rajta ,hogy o is orul a talalkozasnak,de meg sem tudjuk megbeszelni a multat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!