Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet vagy csak én aggódom túl? Ítélkezéseket nem kérek, köszönöm! Csak normális válaszokat! :-)
Értem én... de miért lenne érdeke ezáltal elveszíteni egy havi több milliót hozó üzleti partnert? Vagy esetleg az állását? Nem sejti, hogy meddig ér el a kezem.....
Azért köszönöm a válaszokat.
Miénk is pici cég, családi vállakozás féle, 1 éve már a férjem is ott dolgozik. A fő beszállítónk kereskedelmi igazgatója 4 éve a szeretőm. Ő tud mindent az én családomról, én kb. semmit az övéről. Most voltunk háromnapos gyár látogatáson a férjemmel náluk, nem mondom, hogy nem vert ki párszor a víz, de végülis nem volt semmi gond.
Ne parázd túl, neki is épp annyi veszíteni valója van, mint neked, de azért légy óvatos. Levelezéseket ki kell törölni, na meg lehetőleg nem céges mailről kéne levelezni, ha talalkoztok, annak ne maradjon nyoma stb. Egyszer majdnem megbuktam azon, hogy céges mailről küldtem el neki a hotel nevét, ahová szobát foglaltam neki. Még szerencse, hogy akkor hivatalos ügyben( is) jött hozzánk...
Csak üldözési mániád van. A férfi nem nő. Ez a nők módszere, a férfiak nem csinálnak ilyent.
Azért nem bízol másokban, mert megbízhatatlan vagy. Ezt a tudat alattid műveli veled. A férfi viszont még szakítás után sem fog kitálalni.
Ó meddig ér ér el a kezed? A farkáig?
Amúgy meg mit akarsz életed végéig levelezgetni vagy boldog lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!