Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves kapcsolatban eljegyzés normális?
Én hiszek abban, hogy ha megtalálod azt a férfit,akivel minden klappol,az hamar kiderül. Nem volt még olyan érzésed, hogy mintha egész életedben ismerted volna a párod, vagy hogy már az elején mindent tudnál róla?
Hát vannak ilyenek.Nekem is volt már ilyen. Ritka az ilyen tényleg. Gondolom félted az ismerősöd, hogy rosszul dönt, de az ő élete tudod...
Manapság ez egyáltalán nem gyakori! Sokan terhesség miatt házasodnak.Igaz attól még működhet.
#2 vagyok
Én tényleg megértelek, minimum két év kapcsolat amiből legalább egy év együttélés (kettesben!) nélkül senkinek nem mondanék igent. A rokonok miatt ne aggódj, a nővérem esküvője után velem közölték ismerősök, hogy akkor most én jövök - ezek az emberek azt sem tudták, hogy kapcsolatban vagyok-e. Egyszerűen idősebb néniknél szokás ilyeneken pletykálkodni.
A kérdésre visszatérve, én nagyon megnézném egy ilyen hamar házasodott pár első nagy "Ó" pillanatát, azaz amikor rájön hogy az illető nem is teljesen olyan, amilyennek képzelte.
Nem akarok kötözködni mert alapvetően egyetértek, de szerintem nincs olyan, hogy a másik olyan, mint "amilyennek képzeltem". Elfogadom a hibáit, szeretem a jó tulajdonságait, de "álompasi" és "álomnő" nincs...
Semmi gond, valószínűleg én nem fogalmaztam elég világosan. Itt nem arra gondoltam, hogy az ideálishoz nincs közel, hanem hogy fél év elég kevés, hogy a másikat teljesen megismerd. Az első pár évben előkerülnek olyan szokásai, tulajdonságai, elképzelései a másiknak, amit korábban nem gondoltál. Jó esetben ez csupa pozitív dolog, vagy kicsit idegesítő de elviselhető (visszateszi a hűtőbe az üres tejesdobozt), rossz esetben viszont olyasvalami, ami miatt az egész párkapcsolatod átgondolod vele (munkakerülő, vagy a középkori kínzási módszerek megszállottja, minden nap az anyja öltözteti, stb.). Szóval ilyesmire gondoltam, hogy egy ilyet hogyan vészel át egy házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!