Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy az angol nők nem szépek?
Figyelt kérdés
Persze van kivétel pl. Emma Watson.
De ettől függetlenül ahogy látom, konszenzus van abban, hogy az angol nők nem szépek.
A 2000-es évek elején ők lettek a legrondábbak:
2022. márc. 31. 23:57
21/24 anonim válasza:
én sem olvastam el a cikket, de alapvetően egyetértek, szerintem a mi mércénk szerint az angol nők nagy átlagban nem túl szépek.
persze Emma Watson, meg Kate Winslet, meg kismillió példát lehetne még hozni, de nem az a lényeg. az a lényeg, hogy ami nálunk mondjuk a felső 20 % szépség terén, azt náluk 100-ból 1 üti meg.
22/24 anonim válasza:
(a férfiakról nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg nagyjából rájuk is igaz)
23/24 anonim válasza:
egyébként szerintem ez egy olyan téma, ahol nyugodtan lehet általánosítani: minden kultúrában, így a miénkben is nagy átlagban jellemző egy közízlés (azaz tudod, hogy kit fognak sokan szépnek tartani, és kit kevesen), a népcsoportok pedig különböznek mind külső jegyeikben, mind igényességi, öltözködési stb. szokásaikban.
24/24 anonim válasza:
Erre a közhelyes kérdésre csak rossz és még rosszabb, szintén közhelyes válaszokat lehet írni.
De ha már szubjektív vélemény: én még se szép angol nőt, se sivatagi rókát nem láttam élőben, de minekettő létezésében továbbra is reményteljesen és lelkesen hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!