Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy az angol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy az angol nők nem szépek?

Figyelt kérdés

Persze van kivétel pl. Emma Watson.

De ettől függetlenül ahogy látom, konszenzus van abban, hogy az angol nők nem szépek.

A 2000-es évek elején ők lettek a legrondábbak:

[link]

2022. márc. 31. 23:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem csak a cikkről van szó. Többször is olvastam már, hogy az angol csajok nem szépek.
2022. ápr. 1. 00:51
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
#11 Hat mert rondak.
2022. ápr. 1. 00:53
 13/24 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 1. 01:11
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Mihez képest? A svéd nőkhöz képest nem szépek, viszont az angol férfiakhoz hasonlítva ők a megtestesült báj és esztétikum.
2022. ápr. 1. 01:11
 15/24 anonim ***** válasza:
A fiatal Kate Winslet a homokóra alakjával és ovális arcával szerintem erre elég jó cáfolat. Vagy ugyanabból a korosztályból a Spice Girls.
2022. ápr. 1. 02:04
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Sosem jártam Angliában, de Olaszországban dolgoztam évekig turizmusban, az átlag angol lányok tramplik és közönségesek voltak. Az olasz és a spanyol nők között sok a szép, de sok a kövér, igénytelen is. Az amerikai átlagnő elhízott és igénytelen, de a sokféle nemzet keveredése miatt azért sok a szép nő is. Ugyanez igaz Kanadára is. A legtöbb csinos nő ázsiai, kelet-európai, karibi vagy közel-keleti. A tipikus kanadai nők nagydarabok és nőietlenek. Mikor Magyarországra megyek látogatóba, azért én több csinos, igényes nőt látok. Az orosz, ukrán lányok között is sok a szép, de hamar megasszonyosodnak. A filippínek is csinosak.
2022. ápr. 1. 02:20
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem tartoznak a legszebbek közé, de szerintem nem is kifejezetten csúnyák. Az amerikai, román vagy zsidó nőkhöz képest gyönyörűek.
2022. ápr. 1. 08:15
 18/24 anonim ***** válasza:
A francia nők a legszebbek, legigényesebbek.
2022. ápr. 1. 10:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igaz. Nézd meg Pippa Midletone-t ő szép. De a testvére is. De szerintem Pippa szebb. Lehetne sorolni tovább. Illetve Audrey Hepburn. Ő is angol és gyönyörű. Ő szebb mint a Midletone testvérpár.

Nem olvastam el a linkelt cikket.

2022. ápr. 1. 10:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz, ha azt vesszük, hogy általában véve az angol pasik is nagyon rondák. Persze kinek-mi, de egyébként az angolok alapvetően elég rondák mindkét nemből.
2022. ápr. 1. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!