Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy máshogy néz rám a tanárom?
O 40-45 körül lehet, van egy velem egykorú talán 1 évvel kisebb fia, de elvalt.
En 19 vagyok

Szerintem nem tetszel neki, csak szimplán jobban kedvel, jobban elbeszélget veled, közelebb állhatsz hozzá.
Nekem is volt hasonló tanárom és nem akart semmit, viszont a mai napig nagyon jóban vagyunk és neki családja van.

Basszus nagyon sajnálom, ha megkerdezhetem képes volt megcsalni 8 év után?
En nem akarnék osszejonni vele bármennyire is nagy a kísértés, meg a tiltott gyümölcs a legfinomabb megha valamennyi vonzalmat is érzek iránta az szerintem csak azért van, mert apukam miatt mindig is a kicsit idősebb pasik jöttek br, őt meg csodálom mint amilyen ember, de ez csak a személyisége, nem tudnék egy nálam majdnem 20 évvel idosebbel együtt lenni

Sajnálom! Remélem találtál azota olyat aki megbecsul!
Anyukám is mondta hogy az egykori osztalytarsa osszejott a tanarjaval és utána el is jegyezte a tanár ot, hozza is ment de elvileg azota próbálkozik 18 eveseknel, anyukamnal is probalkozott. Lassan már róluk is olyan példák lesznek mint az orvosokrol, fűvel fával,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!