Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges meg kapcsolatot talalni,ami olyan amilyennek mindket fel kepzeli es elore megbeszelt alapokkal bir,nem majd alakul valahogy?
Azt vettem eszre,hogy sokkal jobban ereztem anno magam egy ilyen baranylelku falusi nyul mellett,aki pont ugyanolyan szep volt mint egy varosi magamutogato divatp.
Illetve meg azt,hogy nem reagalt le semmit negativan.
Tehat ha esetleg en arra vagytam,hogy tobbet legyen velem akkor nem ragacs,meg papucs kategoria voltam,hanem tobbet volt velem.
Ha kevesebbet,akkor nem akart magahoz lancolni,de ha meglatta hogy jovok akkor oszinten orult es mindig mosolygos volt.
Sosem volt depresszios azert,ha nem volt iphone 200 pro 5 milliard dollarert,megbecsulte az oszinte szavakat.
Teljesen termeszetes es egeszseges volt,aztan en veget vetettem a dolognak bizonyos okok miatt.
Bekeben valtunk el,mar ezer eve nem lattam. Tortentek dolgok,amikrol sosem beszeltem senkinek...
Nem akartam neki rosszat,illetve a sajat baromsagom miatt hagytam ott.
Egyszeruen voltak es vannak gondolatok,amikkel nem tudok egyutt elni.
Sajnaltam szegenyt nagyon.
Ennek mar jo ideje,tuti hogy ha nem szakitok vele meg meglenne.
Most 21 eves vagyok.
Ahogy en latom,hogy amugy jobol van a tobb,tehat konnyebb jonak lenni ebben a vilagban.
Ezt azoknak szoktam mondani,akik szerint valogatos vagyok.
Olyan ami nekem idealis az nagyon mas,mint az atlag.
Kozel sem arany kozeput,de en hiszek benne hogy mukodne.
Egyaltalan van meg olyan no,akivel nem csak ugy van az ember,hanem meg lehet vele egyezni dolgokrol?
Nem ugy,mintha egy uzlet lenne a kapcsolat,hanem csak szimplan kinek mi a kenyelmes.
Van egyaltalan meg olyan,aki nem tomegcikk?Ez alatt nem csak a divatot ertem,hanem pl a szemelyiseg semakat is.
Tehat van osszesen 7 fele szemelyiseg,es teljesen mindegy kivel talalkozol,tuti hogy ezen kivul nincs vilag.
A 7 az most egy relativ szam,nem szamoltam ossze.
"
Egyaltalan van meg olyan no,akivel nem csak ugy van az ember,hanem meg lehet vele egyezni dolgokrol?
Nem ugy,mintha egy uzlet lenne a kapcsolat,hanem csak szimplan kinek mi a kenyelmes."
Nekem kicsit ellentmondásos itt.
Akivel meg lehet egyezni es kenyelmes, az pedig pont olyan sztem akivel csak úgy van az ember.
Valojaban nem jön át hogy mi a célod.
De sztem ott lesz a baj, hogy altalaban ha minden "klappol" a másikban, akkor valahogy ugy nincs semmi, nincs tűz meg szikra, csak ugy van az ember.
Amugy ha vannak celjaid amit vkivel meg akarnal valositani es a masiknak hasonlo vag ua. a célja, arrol lehet egyeztetni persze vkivel már az elején is, csak épp lehet a szikra nem lesz meg.
Inkabb az a jobb ha hagyod magad, ill rabizod a masikra magad hogy mit hoz ki beloled. Terveket egyutt, vagy inkabb terveket nelkule?
Koszonom a ket valaszt.
Amugy nem vagyok tervellenes,nem errol van szo.
Csak ugy erzem hogy vannak alapok,amiket le kell rakni.
Illetve idot forditani arra,hogy ne kelljen felesleges idot pazarolni olyan dolgok miatt,amiket korabban is megbeszelhettunk volna.
Tehat ne utolso percben deruljon ki,hogy en jobbra megyek o meg balra.
Viszont vannak olyan alap dolgok pl hogy huseg,stb
Ezt nem ertem,hogy miert kell kivesezni.
Szimpla dolog,mindket felnek fontos,nem bonyolult,nem nehez.
Miert kell mindenfele semat kovetni,ami semmire se vezet,de idezojelben meno,kotelezo,illik,mikozben pont hogy beteg. Miert nem lehet ezt felismerni pl?
Neha tervek,neha pedig a felderites se rossz szerintem.
Az se jo,ha allandoan percre pontosan megtervezi az ember,hogy hajszal pontosan mikor fog alrebb rakni egy fogpiszkalot.
Felesleges gorcsolni mindenen allandoan,stabil tervezesnek nincs koze ilyesmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!