Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges tenyleg hogy ennyi ido alatt kiszeretett belolem az exem?
Remélem lesz esze az exednek és nem megy vissza hozzád.
Ha az eddigi problémákat nem tudtátok megoldani, ezután se fogjátok és hiába gondolod, hogy szereted, ezek hosszútávon kiütköznek.
Azért írtam, hogy "gondolod", mert ilyenkor ez nem tényleges szeretet szokott lenni, hanem ismeretlentől való félelem és a megszokottság elvesztése vegyesen. Ne keresd már
Ő teszi jól, talán fel is dolgozta, talán nem, de aminek egyszer vége van, annak bizony vége van.
Igen-igen ritka az, ha szakítás után újra tartósan összejön 2 ember, és az is csak akkor sikerülhet ha a szakítást okozó összes probléma megoldódott.
Én a párommal most szeptemberbe szakítottam,ő döntött úgy,hogy legyen vége.
Aztán 4 napot bírt ki nélkülem akkor...Sírva jött vissza(férfi)
2 éve mi már együtt vagyunk,együtt élünk,azóta is boldogok. Belátta,hogy igenis én vagyok az igazi számára és fordítva is! Na de ehhez elég nagy elhatározás és kitartás kell. Kell,hogy tudj kitartani az mellett akit valóban szeretsz és vele szeretnéd leélni az életed. Nem tudom nálatok ez mennyire komoly. S mennyi ideig voltatok együtt? Korotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!