Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy az ördögbe lehetsèges?
Van egy férfi ismerősöm. Sokat vagyunk egymás közelében. Munka miatt, egy helyen dolgozunk, csak épületben találkozunk.
Amikor összefutunk, valahányszor meglát, mosolyog, kedves, figyelmes és huncutodul velem, csipkelodik.
Tettem párszor próbált. Rairatm kifogásokkal, hátha dumcsizunk. Egy- egy mondat és le sem sz-r
Azért ertem, mert élőben -beszélget velem, nyit felem. Úgy érzem kedvel.
Nincsen senkinek, egyedül el. Tehát ez nem lehet ok.
Mi lehet a baj? Ha kedvek, miért nem ragadja meg a lehetőséget a -beszélgetésre online is?
Mert sokan vannak általában körülöttünk és nehéz -beszélgetni. Ritkán tudunk kettecskén dumcsizni. És ráírtam, gondolva mélyüljünk el, -beszélgessünk
De semmi. Élőben pedig úgy mosolyog rám, hogy elolvadok
Ez a kérdés most komolyan arról szól, hogy az ördögbe lehetséges az, hogy egy férfi nem esett tőled hasra?
Öhm... Hát könnyen. Szimplán jófej, próbál kedves lenni és poénkodik. Ugyanilyen vagyok a lány barátaimmal, mégsem akarok tőlük többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!