Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy így fejezi ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy így fejezi ki hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Másokkal normális, engem meg "bszogat"

Idióta viselkedés, de mikor szóvátettem ezt neki, arra csak annyit felelt, hogy nem állt szándékában komolyan szívózni és mosolygott.

Nemrég ismerem és 32 éves a pasi tehát nem gyerek mégis úgy tesz.

2019. febr. 28. 07:03
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Édesem mikor jöttök már rá hogy a kor nem érdem hanem csak egy állapot? Nem láttál már értelmes tinit és mondjuk buta öregembert?

Attól hogy valaki 32 éves még nem biztos hogy érett...

;)

2019. febr. 28. 07:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, de ezzel nem kaptam választ :(
2019. febr. 28. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ilyenekkel és az ilyen szeretetnyelvvel sem. Ennek meg lehet mondani, hogy ott alkalmazza az ilyesmit, ahol tanították, mert nagyobb sikere lesz, neked a romantika és pozitív stílus sokkal fontosabb. Ha te huszonéves vagy, nem biztos, hogy az ilyen tisztelni fogja benned a nőt, alkotóerőidet, komolyabb kapcsolati szándékodat, stb., 34N.
2019. febr. 28. 07:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak húzza az agyad, mert látja, hogy felveszed. Ez semmi komoly.
2019. febr. 28. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!