Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a barátom haverjának?
Magyarán a másik jobban tetszett, de úgy voltál, hogy aki leborul eléd azzal mész el.
Perkeft
Ez tök jó, csak már 3 év eltelt.. (!)
És mi van, ha bejössz neki? Én is bejövök a párom több haverjának is kb... Nem szabad ezeken merengened. Mikor olvastam a kérdésed, azt hittem frissen jöttetek össze, de úgy kezdted, hogy 3 éve vagytok együtt.
A srác meg nyilvánvalóan tiszteli a barátját(a párodat) és így a legminimálisabb helyzetbe sem akar belemenni, ami zavart okozhat a barátságukban. Nyilván a párod is tudja, hogy bejössz/bejöttél neki, ezért viselkedik veled távolságtartóan.
Amíg vele vagy, kár ezen kattognod. Viszont ha ennyire érdekel, akkor azt a hiányérzetet a pároddal próbáld meg megélni, vagy megkeresni. Tapasztalat. Én nem ítélkezem feletted, csak mondom, hogy az ilyen szitukból semmi jóra ne számíts kb. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!