Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom lek***Zott a haverjanak mert osszevesztunk. H mondjam el neki, h tudok a kibeszelesrol?
Tudom, h a parom a legjobb haverjanak mindent elmond.. Epp ezert aljas modon (de ezek utan egyaltalan nem is banom!) beleolvastam a beszelgetesukbe es ledobbentem. Egy szerdai veszekedes kovetkezteben a baratom olyan dolgokat irt a haverjanak, h komolyan a siras kapkod es nem tudom, h h mondjam ezt el neki h tudok rola... Elmondott engem mindenfele hisztis k***anak es h o miert nem fog ki sose olyan not aki okos, penzes stb... h mindig ilyen ostoba p*csat mint en... Nekem ha problemam van es sose mondom ot le a hata mogott a baratnoimnek! Eszembe sem jutna. Kozoljem vele, h megneztem a beszelgetest es h nagyon rosszul esett nekem amiert igy elhordott? Epp ma este balba megyunk, szoval nem tudom h h fogok tudni jopofat vagni az este alatt... mit tegyek? bocsi a helyesirasert, telefonrol vagyok!
23/L
Igen, mondd el neki.
Azért a saját barátnőjére a k_rva jelző márnagyon erős.
Ha így gondolja, akkor minek van veled?
Szerintem te is tudod, hogy ez a fiú nem szeret téged.
Legyen tartásod és szakíts vele!
Én is elítélem a mások beszélgetéseiben turkálást, de ezt a gusztustalan viselkedést még annál is jobban.
Mondd, ezek után miért is a párod még mindig ez a f..szkalap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!