Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom lek***Zott a haverjanak mert osszevesztunk. H mondjam el neki, h tudok a kibeszelesrol?
Tudom, h a parom a legjobb haverjanak mindent elmond.. Epp ezert aljas modon (de ezek utan egyaltalan nem is banom!) beleolvastam a beszelgetesukbe es ledobbentem. Egy szerdai veszekedes kovetkezteben a baratom olyan dolgokat irt a haverjanak, h komolyan a siras kapkod es nem tudom, h h mondjam ezt el neki h tudok rola... Elmondott engem mindenfele hisztis k***anak es h o miert nem fog ki sose olyan not aki okos, penzes stb... h mindig ilyen ostoba p*csat mint en... Nekem ha problemam van es sose mondom ot le a hata mogott a baratnoimnek! Eszembe sem jutna. Kozoljem vele, h megneztem a beszelgetest es h nagyon rosszul esett nekem amiert igy elhordott? Epp ma este balba megyunk, szoval nem tudom h h fogok tudni jopofat vagni az este alatt... mit tegyek? bocsi a helyesirasert, telefonrol vagyok!
23/L
Helyesen tetted, hogy kiadtad az útját. Aki beked színészkedik, a hátad mögött pedig ilyeneket mond, arra nem érdemes időt pazarolni.
Menj el valamelyik barátnőddel, ha még nem késő mást beszervezni, szórakozzatok, nézegessetek pasikat, beszéljétek ki őket, bulizzatok :)
Vagy egy kényelmes pizsiben nézz otthon valami vicces sorozatot, kényeztesd magad picit.
Az ilyen se.g.g.fejekért nem érdemes sírni, ennél jobbat is találsz :)
22/L
egy újabb kapcsolat, ami a kölcsönös tiszteleten alapul... ja nem...
egy ilyen után azt mondanám, hogy akkor kereshet magának egy olyan párt, aki pénzes, és nem hisztis, és kereshet valakit, aki elmegy vele az esti bálba... mert többé nem a barátom...
Épp azon szörnyülködtem volna, hogy ma meg bálba mész vele????
Jól tetted, hogy kirúgtad.
ilyet ne írjon az ember haragjában se... de ez nem hirtelen harag, ez tényleg HP-nak tart, és tényleg egy selyemfiú.... menjen a Gerbaud cukrászdába, ott talál pénzes csajokat - 70+ korosztály, ott majd lesz, aki kitartja - :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!