Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hallottam, ahogy a barátom azt mondta a haverjának, hogy azért ragaszkodik hozzám, mert egy biztos pont vagyok az életében, de sokszor unalmas és idegesítő?
Jóval kényelmesebb tolerálnia téged, mint kockáztatni, és ismét bevállalni a társkeresés bonyodalmait.
Sok pasi "éri be" azzal, aki hajlandó összejönni velük csak azért, hogy legyen valakijük, aztán meg ki tudja, hogy mit gondolnak igazából a párjukról. Előtted legalább már nem titok, ez is valami...
Pfff tök jó, hogy ilyen sok ember van, akit a szerettei sose idegesítenek vagy untatnak.
Biztos soha senki nem civakodik a párjával és senkit nem lehet felbosszantani semmivel...
Kérdező, szerintem azt jelenti, hogy eloszlott már a rózsaszín köd, de még most is ragaszkodik hozzád, biztonságot jelentesz neki. Én ebben nem látok rosszat, DE te hallottad, neked kell tudni, illetve meg kell kérdezni tőle.
Túl sok jót nem jelent, ha a haverjainak így adja elő a kapcsolatotokat.
Meg kéne vele beszélned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!