Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kedvelnek a pasim barátai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kedvelnek a pasim barátai?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyjából már a pasim összes haverjával találkoztam és nekem úgy jön le, hogy nem igazán kedvelnek. Több haverja van a pasimnak, de csak 2 barátja és többször is volt már olyan, hogy hárman vagyunk, pasim, hol az egyik barátja, hol a másik meg én. Ők ketten jól elvannak, pasim ilyenkor nyilván kevesebbet foglalkozik velem és a srácok meg sosem szólnak hozzám. Ha én kérdezek valamit, válaszolnak de kb. ennyi. Sokszor azt érzem, hogy úgy tesznek, mintha én nem lennék ott és nekem ez nagyon rosszul esik.

Szerintetek?

2022. márc. 30. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy ne kedvelnének. Sok férfi nehezen tud beszélgetni nőkkel, pláne ha nem csajozási szándékból teszik.

Egymás életéről már többet tudnak, mindig van valami témájuk, veled meg még nem alakult ki ilyen. Próbálj meg te beszélgetést kezdeményezni

2022. márc. 30. 14:02
 12/14 nemaRendőrség ***** válasza:

11nek abszolút igaza van.

Haveromnak nem tudok beszélgetni a barátnőjével, kedvelem meg örülök hogy együtt vannak, de nincs nagyon miről.

Közös téma minimális.

Én ezért is szeretek dolgokat csinálni ilyenkor.

Nem az a program, hogy leülünk és dumálunk, hanem társas, kirándulás, bowling stb stb. Ahol van inger, van beszédtéma

2022. márc. 30. 16:01
 13/14 A kérdező kommentje:
#11 Ne higgyétek azt, hogy nem tettem meg! Arról a kevés közös ismerettségről kérdeztem, olyan dolgokról amit a pasim mondott nekem róla meg kicsit az életéről is és minden egyes alkalommal visszadobott. Egyetlen szóval válaszolt, azt is kicsit lenéző, mégis közömbös stílusban. És hab a tortán, hogy se mikor megérkeztünk, se mikor eljöttünk nem köszönt nekem, pasimmal kezet fogott, neki köszönt és ennyi.
2022. márc. 30. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert távolságot tartunk a másik párjától. Kész.

Nálunk is van olyan, hogy később bekerült a baráti társaságba a lány de ehhez évek kellettek.

Nálam olyan is volt hogy mondtam a lánynak mindegy mi történik a haveroknak van igaza nem neki az én szememben. Brutális sertodes volt. Persze ott eljutottunk oda hogy már haverom párja hív hogy menjek hozzájuk vendégségbe de évek alatt alakult ki ez.

2022. márc. 31. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!