Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, mert nem kedvelnek a barátai?
A barátommal évek óta együtt vagyunk. Az első év még oké volt, aztán az egyik alapból tehetős barátja megházasodott. A csajjal nem jövök ki, de azóta ők még inkább a toppon vannak anyagilag. Néha belém kötöttek, amikor a barátom nem volt ott, de azzal még nem foglalkoztam.
Most azonban ők egy halom pénzt kaptak karácsonyra, meg luxus utazást valami egzotikus helyre 2 hét all inclusive.
Ez engem nem zavar, hiszen mindenki azt ad, amit tud. De amikor megmondtam, hogy én ruhákat meg ilyen apróságokat kaptam (elég szegény vagyok, és a ruhák is hatalmas segítség), kinevettek.
Szeretem a barátom, és ő nem tehet róla, hogy a barátainak elvették a milliók az eszüket (vállalkozók a szülők mindkét félről, a srác meg főnök vmi cégnél), de rosszul esik, hogy bántanak, amikor ő nincs ott, és ő ezt nem hiszi el, mert hogy biztos csak a féltékenység beszél belőlem, mert én szegény vagyok. Pedig tényleg nem, nem érdekel a pénz.
ezért még ne a barátoddal szakíts, ha vele minden rendben
esetleg mondd el neki, hogy mi történt
vagy csak ne vegyél tudomást a barátairól
Ezért kár lenne elhagyni a barátodat.
Nem téged nem kedvelnek, hanem önteltek és lenézik azokat, akiknek nem szalad annyira a szekér.
Dehát...magas lóról lehet nagyot esni.
Szövegértés!!!
A pasi tud a dologról, de nem hisz a barátnőjének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!