Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem kedvelnek a barátai, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kedvelnek a barátai, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki eléggé bejön. Szoktunk néha chatelni meg a közös óráikon tök sokat beszélünk. Arra gondoltam esetleg megpróbálok vele flörtölni, de egy dolog visszatart: a haverjai. Ők ilyen populáris srácok, és engem látszólag nem kedvelnek túlságosan. Maga a srác is mondta hogy elég sok szart beszélnek rólam, főleg a kinézetemmel kapcsolatban meg hogy gáz is vagyok meg ilyesmi. Én ezt megértem, mert nyilván nem kedvelhet mindenki, de félek attól, hogy ha alakulna a sráccal akit kedvelek valami, lebeszélnék róla h szóba álljon velem, vagy emiatt már eleve esélyem se lenne nála. Így is mindig lelép amikor ketten dumálunk és ők megjelennek. Mi a véleményetek?

egy gimis lány

2021. szept. 26. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Én hagynám. Nem lehetsz fontos neki, ha mindig a haverjaihoz megy, meg eleve hogy meg is jelennek, tehát hívja is őket oda, amikor tudja hogy mi a helyzet. Meg eleve én már nem engedek össze két embert, mert abból csak a baj van, neki se kéne, te is látod mi van.
2021. szept. 26. 11:14
 2/7 xkamix2004 válasza:
59%
Szerintem ha szeretitek egymást, vagy legalábbis alakulna valami, akkor próbálj meg csak a párodra koncentrálni, ne érdekeljen, hogy mit mondanak rólatok, ha jól érzitek magatok egymással és ne hagyd, hogy mások hátráltassanak vagy elvonják a figyelmed.
2021. szept. 26. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A barátai lényegtelenek. Nyilván jobb lenne ha nem fikáznának, de nem velük van kapcsolatod, hanem a sráccal. Lehet közös programok nem lesznek, de akkor majd ismerkedtek más párokkal vagy más emberekkel, akikkel igen.

Azt mondod chatelgettek, sokat beszéltek, kettesben is sok időt töltötök. Már azon a szinten vagytok, hogy nyugodtan felhozhatod ezeket neki és amúgy is tisztázni kellene 1-2 dolgot.

Arra gondolok, hogy megmondhatod neki hogy jól érzed magad vele, de úgy látod a barátai miatt néha furán viselkedik. Pl. felhozni ezt, hogyha ketten vagytok és jönnek, már megy is velük. Kérdezd meg mennyire gondolja komolyan ami kettőtök közt van, mennyire számít neki hogy a körülötte lévők miket mondanak.

Nem értek egyet azzal, hogy nagyon problémás lenne a helyzet - a srác a suliban is folyamatosan beszél veled, kettesben vagytok, tehát nem csak chaten mer mutatkozni melletted, hanem élőben is felvállal.

Talán azért megy el mikor jönnek, hogy ne szólogassanak neked be vagy hagyjanak téged, eleve van annyi bennük, hogy nem üvöltöznek ilyenkor vagy ócsárolnak.

Itt a sráccal kell beszélni és megtudni, hogy mennyire van mások hatása alatt, mennyire merne kiállni magáért vagy érted.

2021. szept. 26. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Jellemtelen alak. Lehet, hogy kialakulna valami, ki is használná, de mivel nem szeret, gyáva is, sosem vállalna fel. Éretlen és jellemgyenge. Lépj túl rajta.

Nem ismerlek, de vedd tudomásul, hogy nem vagy gáz! Értelmes, érzékeny, normális egyéniség vagy. Az ilyen kis zöld dió éretlen kidkrapekből 12 egy tucat. Saját magát sem meri felvállalni a buta haverjai előtt, nem hogy egy lányt.

Az ilyen fiú aztán előbb-utóbb pórul jár, és amikor beleszeret egy lányba, megkapja, ami jár neki. Élettapasztalat, hogy mindenkinek megfizet a sors.

2021. szept. 26. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Keress másik után. Esetleg kihasználna, majd tovább lépne.
2021. szept. 27. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hagynám inkább. Persze nem a barátaival jössz össze, de elég kellemetlen, ha nem lehet közös programokat csinálni. Ami persue nem a te hibád, elég gyerekesnek tűnnek. De engem ez gátolna, főleg, hogy Ő is megemlítette neked, szóval zavarná a dolog. És ki sem áll érted igazán a haverok előtt, ez is sokatmondó..
2021. szept. 29. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a barataival nem velük jársz hanem vele
2021. szept. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!