Azok az introvertaltak, akiket kedvelnek, hogy csinaljak?
én lendületes pörgős vagyok, motiválok, lelkesítek másokat
akár a saját dolgaimról beszélek, akár másoknak magyarázom el hogyan látom az ő problémáikat, helyzetüket
a másik ami miatt sokan kedvelnek az amit csinálok, érdekel a pszichológia és a játékfejlesztés
a terveimről és szakmai dolgokról szoktam beszélni azoknak akiket érdekel a téma, vagy épp mutatok pár dolgot és sokszor ez is nagyon tetszik másoknak
„lendületes pörgős vagyok, motiválok, lelkesítek másokat”
Na ez mondjuk teljesen ellentmond az introvertáltságnak. Ez számomra, mint introvertált egy végtelenül kimerítő dolog, és kerülöm, és egyáltalán nem szeretném az olyan emberek társaságát, akiket csak ezzel lehet megnyerni, mert nekik mindig egy ilyen extrovertált ember fog kelleni, ami nem vagyok. Szóval ilyet inkább ne mondj egy introvertáltnak. Ha téged ez nem merít ki, akkor nem is vagy intro, hanem minimum ambivertált.
Kérdezőnek:
Vannak olyan intrók, akik jó hallgatóság tudnak lenni, illetve igényes megjelenésűek (belső kényszerre, tehát személyiségük ilyen), és ez sokakat bevonz. Tehát semmit nem csinálnak, egyszerűen csak önmagukat adják. És ez gyakran rossz nekik, mert rohadtul nem kívánják, hogy az emberek odamenjenek hozzájuk, ráadásul ők általában nagyon empatikusak, és alárendelik magukat a többieknek, így nem merik elküldeni őket a f_szba sem, nehogy megbántsák szegényt. Szóval több dologban előny, több dologban nem.
Én viszont olyan vagyok, akihez ritkán jönnek oda emberek, és őket is két mondat után elküldöm simán. Engem nem kell kedvelnie senkinek. Nincs rá szükségem.
Ha introvertált vagy, neked sincs szükséged arra, hogy kedveljenek. Kedveld magad, és minden problémád elvész... 🙂 Egy introvertáltnak nincs szüksége mennyiségi haverokra, kedvelésekre. Igaz, minőségi barátságokra viszont igen! Ők pedig azok közül kerülnek ki, akikkel önmagad lehetsz, és akik általad lehetnek szintén önmaguk melletted.
Szóval ilyen mentalitásban kéne gondolkodnod.
Nyilván semmi sem fehér és fekete, így neked sem csak introvertált részed van, de ha azt érzed-gondolod erősebbnek, akkor jól megleszel az ilyen álhaverkák nélkül is, és nyugodtan legyél csak boldog egyedül is magadban 🙂 ...és idővel majd összehoz a sors neked való társakkal. Siettetheted a dolgot azzal, hogy eljárkálsz olyan helyekre, ahol a hozzád hasonlók is megfordulhatnak (tanfolyam pl). Ennek van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!