Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kedvelnek a pasim barátai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kedvelnek a pasim barátai?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyjából már a pasim összes haverjával találkoztam és nekem úgy jön le, hogy nem igazán kedvelnek. Több haverja van a pasimnak, de csak 2 barátja és többször is volt már olyan, hogy hárman vagyunk, pasim, hol az egyik barátja, hol a másik meg én. Ők ketten jól elvannak, pasim ilyenkor nyilván kevesebbet foglalkozik velem és a srácok meg sosem szólnak hozzám. Ha én kérdezek valamit, válaszolnak de kb. ennyi. Sokszor azt érzem, hogy úgy tesznek, mintha én nem lennék ott és nekem ez nagyon rosszul esik.

Szerintetek?

2022. márc. 30. 09:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nektek együtt lenni. Én így biztos nem találkoznék velük ha így viszonyulnak hozzám. Találkozzon a párod egyedül a barátaiddal, te pedig addig foglald le magad mással.
2022. márc. 30. 09:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem én akarok ott lenni velük, pasim állandóan mondja, hogy menjek velük, meg hogy legyek én is az ők körük részese, legyek velük jóba stb. közbe meg nem szólnak hozzám.
2022. márc. 30. 09:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj a pároddal hogy kényelmetlenül érzed magad, mert nem nyitnak feléd. Ha nem érti meg az az ő baja.
2022. márc. 30. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Vagy csak nincs közös témátok. Van olyan téma, amiről kötetlenül tudsz velük beszélgetni?
2022. márc. 30. 09:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#4-gyel értek egyet. A vőlegényem egyik barátjával igazából kedveljük egymást, de olyan kellemetlen, amikor csak ketten maradunk HÉT (7!!) év után is. Ők csak autókról beszélgetnek. Most gondolkodtam beszélnek-e másról, de nem. A srácnak lett barátnője, hát vele sem tudok miről beszélni. Nagy a korkülönbség köztünk és teljesen más az érdeklődési körünk. Néha próbálom kérdezgetni őt, de az is elhal, ő meg nem kérdez vissza.

Legutóbb már mondtam a páromnak, hogy légyszi próbáljon már olyan témát felhozni, amihez esetleg hozzá tudok szólni. Akkor azért jobb volt a hangulat.

2022. márc. 30. 09:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Na én ugyanígy voltam a párom testvérével is. Alapvetően hamar megkedveltük egymást,de mégse tudtunk egymással mit kezdeni, egyetlen egy közös hobbiról tudtunk beszélgetni.

3 év után most kezdünk ott tartani,hogy ha ott maradunk kettesben valahol a családi összejövetelkor, akkor nem a kínos csendben várjuk,hogy valaki jöjjön már vissza,hanem el tudunk dumálni felszabadultan,már személyesebb dolgokról is.

Párom barátait 1 kivétellel nem is ismerem,nem is láttam őket ennyi év alatt. Ő viszont ismeri az enyémek nagyrészét ,mármint azokat ,akiket nem szégyelltem felvállalni 😂

2022. márc. 30. 10:16
 7/14 nemaRendőrség ***** válasza:

Dupla randi vagy semmi szerintem.

Ott valaki fixen harmadik kerék ha hárman vagytok

2022. márc. 30. 10:17
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert mit kezdjenek veled ?
2022. márc. 30. 10:25
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 xddd ha már amúgy itt tartunk…
2022. márc. 30. 10:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Van ahol szokás nem közel kerülni a férfi barátnőjéhez.. Lehet náluk ez beégett dolog nem te veled van feltétlen baj.
2022. márc. 30. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!