Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 év munka után nem illene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év munka után nem illene lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

Nők mit gondolnátok arról a férfiról aki 35 éves, 12 éve dolgozik ugyanazon a helyen és még mindig albérletben lakik,nem Pest hanem vidéken ahol az albi árak 60-80 között vannak (fiamról van szó ).

Hiába kérdezem,hogy mennyi a fizetése,tudd-e félre tenni, megtud-e venni mindent ami kell,de semmit se mond. Számomra ez szokatlan,hogy 12 éve dolgozik és 2-3M Ft önerőt nem tudott összegyűjteni,hogy feltudjon venni 20m Ft önerőt,annak a törlesztője 50+rezsi. Itt a környéken egy 52nm2 2 szobás lakás 15-18m van.

2022. márc. 29. 15:48
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
93%
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de lakáshitelhez 30% feletti önerő kell. Az olyan 6-9 millió forintos ingatlanra elég, amennyiért egy kocsibeállót, esetleg garázst lehet venni. Egy családalapításhoz értelmes méretű lakás kb 50 millió, amiből legalább 15-20 millió önerő, 30-35 millió hitel.
2022. márc. 29. 20:47
 42/48 anonim ***** válasza:
87%
Én értem a kérdezőt, szerintem abban nagyon is igaza van, hogy családalapításhoz meg úgy egyáltalán ennyi idősen saját ingatlanban erdemes gondolkozni. Az a típusú lakás, amiben en lakom, az utóbbi fél évben 6 millióval drágult, pedig nem egy nagy lakás. Szeretnem megnezni azt az állampapírt amelyik ugyanezt tudja :D
2022. márc. 29. 20:54
 43/48 anonim ***** válasza:
45%
38 ne haragudj de a korodbeliek kozul sokan mar a csaladalapitason gondolkodnak, es teljesen ertheto ha egy no nem akar alberletbe szulni. en se akarnek. ezert nehogy mar nekik kene elnezest kerniuk!
2022. márc. 29. 22:05
 44/48 anonim ***** válasza:
73%
Akkor vegyél sajàtot és szulj oda.
2022. márc. 29. 22:07
 45/48 anonim ***** válasza:
84%
Senkinek nem kell elnézést kérnie. Meglehet nézni mennyire reális elvárás a mai gazdasági helyzetben az, hogy én huszonévesen mutassak fel egy saját ingatlant. Másrészt az ötéves tervben sem szerepelt, hogy gyereket vállaljak. Ha egyáltalán lesz ilyen. Ez nem mindenkinek prioritás az életében. Pláne nem erőn felül.
2022. márc. 29. 23:11
 46/48 anonim ***** válasza:
19%
A 35 éves az messze nem huszonéves. 12 év alatt ha nem jön össze egy önerő egy vidéki városban, akkor ott a szándék sincs meg. Nem kötelező leragadni az első, rosszul fizető munkahelynél, lehet jobbat keresni, továbbtanulni, nyelveket tanulni, stb.
2022. márc. 29. 23:43
 47/48 anonim ***** válasza:
53%
:) miért baj neked hogy nem akar sajátot venni? Jah mert félsz hogy nem unokád meg stb...értem
2022. márc. 30. 18:50
 48/48 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem meg rohadt gusztustalan, hogy a tulajdon FELNŐTT gyereked pénztárcájában turkálsz. Mit képzelsz magadról? Azért, mert az anyja vagy, nincs jogod beleszólni, amíg nem tőled kunyerál meg élősködik rajtad, de itt ilyenről szó sincs.

Az én szüleim a pontos fizetésemet sem tudják, mert meg sem kérdezték. Megmondták, hogy nyugodtan szóljak, ha segítség kell, de egyébként én életem, én pénzügyem, semmi közük hozzá (igen, ezt ők mondták így). Természetesen soha nem is éltem vissza a támogatással.

Undorító a faggatózásod, ez a bujtatott kicsinyes lenézés, rosszindulat meg pláne. Na meg nagyon el vagy te tévedve, ha azt hiszed, 20 milliót felvenni olyan egyszerű és jó dolog.

Nem mellesleg lehet, annyi megtakarítása van, hogy összeszarnád magad, ha meghallanád. Csak NEM AKARJA egy olyan dologba fektetni, ami évtizedekig nem térül még meg, ellenben röghöz köti és nagy bajokat is okozhat. A bank kitesz, ha nem fizetsz. A tulaj is persze, csak éppen albérletből lehet kisebbet, olcsóbbat, egyszerűbbet keresni. Lakásból nem nagyon, ha bebuktad a hitelt.

2022. márc. 30. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!