Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 év munka után nem illene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év munka után nem illene lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

Nők mit gondolnátok arról a férfiról aki 35 éves, 12 éve dolgozik ugyanazon a helyen és még mindig albérletben lakik,nem Pest hanem vidéken ahol az albi árak 60-80 között vannak (fiamról van szó ).

Hiába kérdezem,hogy mennyi a fizetése,tudd-e félre tenni, megtud-e venni mindent ami kell,de semmit se mond. Számomra ez szokatlan,hogy 12 éve dolgozik és 2-3M Ft önerőt nem tudott összegyűjteni,hogy feltudjon venni 20m Ft önerőt,annak a törlesztője 50+rezsi. Itt a környéken egy 52nm2 2 szobás lakás 15-18m van.

2022. márc. 29. 15:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
88%
Te tényleg ilyen értetlen vagy? Tisztában vagy vele milyen feltételek mellett ad hitelt egy bank?:D Havi 110-150 elmenne törlesztőre. Egy albérlet Budapesten pedig 150 körül van. Abból fogod megspórolni az önerőre valót? 200 ezres fizetésekből?:D
2022. márc. 29. 17:47
 32/48 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként mit akarsz hallani kérdező, hogy szánalmas? Miért nem vettél neki egy lakást, ha már annyira szeretnéd, hogy saját lakása legyen? A 2-3 millió önerő semmire sem elég, illetve nem valószínű, hogy egy hitel törlesztőjét szeretné fizetni 20 évig, amikor a mai világban semmi sem kiszámítható, még 1-2 évre előre sem.
2022. márc. 29. 17:49
 33/48 anonim ***** válasza:
88%
Kérdés fordítva: 12 éve dolgozok és albérletben élek. Akkor jönnének csak igazán a "még mindig nem voltál képes saját lakást venni" nácik.
2022. márc. 29. 17:52
 34/48 anonim ***** válasza:
25%
Ha családalapítás előtt álló nő lennék és lenne lehetőségem válogatni, akkor nem választanék egy albérletben lakó, megtakarítás nélküli 35 éves férfit.
2022. márc. 29. 17:59
 35/48 anonim ***** válasza:
94%

Most kajak a kérdező itt fikázza a saját gyerekét? :D

Mondjuk iylen alapon a szülő felé is vissza lehet kérdezni, hogy amúgy nem illett volna venni lakást a gyereknek, hogy ne kelljen 35 éves koráig albérletben tengődnie?

2022. márc. 29. 18:10
 36/48 anonim ***** válasza:
95%

"Üdvözöllek a mai fiatalok legnagyobb dilemmájàban."

Az én dilemmám az volt, hogy egyáltalán akarom-e az egész lemondsát, szarakodást.

Volt is egy idő amikor meguntem, hogy hiába csak szobát bérelek, hiába spórolok, akkor sem vagyok előrébb, és elgondolkoztam sokszor, hogy mi értelme van, hogy csak halmozom a semmit nem érő pénzem, ami lakásra nem elég, de legalább el sem költhetem.

Így volt időszakom amikor szartam bele, kivettem egész albérletet, mert azt mondtam, hogy én nem akarok másokkal élni, és inkább utazgattam, költöttem a pénzem.

2022. márc. 29. 18:13
 37/48 anonim válasza:
66%
A mobilitásban van a jövő.
2022. márc. 29. 18:32
 38/48 anonim ***** válasza:
8%

"Ha családalapítás előtt álló nő lennék és lenne lehetőségem válogatni, akkor nem választanék egy albérletben lakó, megtakarítás nélküli 35 éves férfit."

Ezért randizok 28 évesen is 19 éves lányokkal:D Velük lehet jólérezni magad presszionálás nélkül is.

2022. márc. 29. 18:37
 39/48 anonim ***** válasza:
35%

"A mobilitásban van a jövő."

És aki nem kompatibilis a mobilitással? Az ember nem ennyi ingerre van tervezve. Sokan szeretnének egy biztonságos, szimpatikus helyen letelepedni. nem pedig 5 évente életvitelt, munkahelyet, meg lakást váltani.

2022. márc. 29. 18:39
 40/48 anonim válasza:
12%

@39

A tények magukért beszélnek. Egyre inkább erre megy ki a játék. Az, hogy az egyének mit szeretnének, az sajnos sohasem számított.

2022. márc. 29. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!